Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti SPI International/FilmBox Channels Group a UPC DTH rozšírili svoju spoluprácu na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku s cieľom priniesť zákazníkom freeSAT a UPC Direct novú aplikáciu, FilmBox Live. Táto nová on-line služba bude súčasťou prémiového balíčka FilmBox Pak, ktorý je k dispozícii na oboch platformách.

Ako súčasť pokračujúceho záväzku zvýšiť hodnotu ponuky pre predplatiteľov freeSAT a UPC Direct bude FilmBox Live zaradený do aktuálneho balíčka FilmBox Pak. Tento jedinečný produkt umožní odberateľom balíčka FilmBox Pak možnosť sledovať všetky filmové a tematické programy FilmBox a zároveň si vychutnať bohatú videotéku s neobmedzenou možnosťou sledovať programy FilmBox Live na viacerých zariadeniach zároveň.

Okrem hollywoodskych trhákov, ocenených filmov a televíznych seriálov FilmBox Live ponúka aj  dokumentárne programy, prenosy zo športových podujatí, rovnako ako hudobné videá a pohľady do sveta módy. Medzi novými seriálmi vo videotéke FilmBox Live nájdete napríklad šesťdielnu adaptáciu Tolstého diela Vojna a mier z dielne BBC či seriál Wolf Hall, historickú drámu, zaznamenávajúcu vzostup Thomasa Cromwella (rovnako BBC). FilmBox Live tiež prinesie 13-dielnu britskú fantasy televíznu drámu Beowulf: Návrat do Shieldlands.

Služba tiež poskytuje prístup k množstvu naživo vysielajúcich kanálov vrátane filmových kanálov FilmBox, ako aj medzinárodných tematických kanálov: FightBox: pre milovníkov bojových umení;  dokumentárneho kanálu DocuBox, Fast & Funbox – kanálu venovanému extrémnym športom, FashionBox s 24-hodinovým obsahom zo sveta módy či FilmBox Art House, prvému kanálu s nezávislou a umeleckou filmovou tvorbou a 360TuneBox pre hudobných fanúšikov.

Nárast počtu odoberateľov balíčka FilmBox Pak bol minulý rok viac ako dvojciferný. Sme veľmi radi, že môžeme rozšíriť náš existujúci balík FilmBox Pak na platformách freeSAT a UPC Direct. Tento komplexný zážitok zo sledovania bude plnohodnotnou prémiovou televíznou zábavou bez reklám, s možnosťou sledovania na viacerých zariadeniach. To umožní odoberateľom, aby si rozsiahlu knižnicu špičkovej kvality a jej rôznorodý programový obsah naozaj užili, kdekoľvek chcú – to všetko v cene jediného predplatného,“ vysvetľuje Berk Uziyel, výkonný riaditeľ spoločnosti SPI International/FilmBox Channels Group.

FilmBox Live je teraz jednou z hlavných VOD platforiem v regióne, ktorá okrem filmov na vyžiadanie prináša aj nepretržitý, neobmedzený prístup k niekoľkým naživo vysielajúcim kanálom,” potvrdzuje Berk Uziyel.

Sme potešení, že rozširujeme našu ponuku s on-line skúsenosťami FilmBox Live pre zákazníkov freeSAT na Slovensku a v Českej republike a zákazníkov UPC Direct v Maďarsku. Tým sa ďalej rozšíria naše služby sledovania na viacerých zariadeniach a poskytneme tak našim zákazníkom viac filmov aj tematického obsahu,“ povedal Jim Helfgott, viceprezident spoločnosti UPC DTH pre marketing a predaj.

Služba FilmBox Live VoD bude k dispozícii aj pre ostatných zákazníkov freeSAT/UPC DTH, ktorí si vďaka novému predplatnému užijú mesiac bezplatne. Spustenie FilmBox Live v na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku prebehne 23. novembra 2016.

Značky: