Ubehlo viac ako 70 dní od predstavenia novej vlajkovej lode iPhone 7, ktorý prišiel bez tradičného jack portu na pripojenie drôtových slúchadiel. Apple pri predstavení tohto telefónu sľuboval vlastné bezdrôtové slúchadlá AirPod.

Po viac ako 70 dňoch sa však tieto slúchadlá na trhu neobjavili. Používatelia tak môžu použiť buď hardvérový adaptér na 3,5 mm jack alebo si kúpiť Bluetooth slúchadlá od tretej strany. Viacero používateľov však čaká na slúchadlá priamo od Apple, ktoré by mali mať jednoduchšie nabíjanie ako produkty iných značiek.

A na blogu Apple sa objavujú požiadavky na spresnenie termínu, kedy teda budú tieto slúchadlá naozaj v predaji. Teraz, pred Vianocami odpovedal priamo CEO Apple, Tim Cook a jednému z nespokojných majiteľov iPhone 7 napísal, že sa tak stane „za niekoľko málo týždňov„. Väčšina analytikov sa domnieva, že sa tak stane až v novom roku. Pôvodne sa tieto slúchadlá mali objaviť už v októbri, po predstavení iPhone 7.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.