Aktualizácia so sebou prináša niekoľko nových funkcií.

Funkcia Tmavého režimu nadväzuje na pridanie podpory aj v aplikácii OneDrive pre Android, ktorá sa začala šíriť začiatkom tohto týždňa. Zatiaľ čo niektorí používatelia beta verzie aplikácie pre Android dostali možnosť povoliť tmavý režim už v júli 2019, tak táto funkcia všetkým používateľom nebola povolená.

Spoločnosť Microsoft podrobne opísala ďalšie funkcie, ktoré sa dostali do aplikácie vďaka najnovšej aktualizácii. Funkcia Tmavého režimu je vítaným doplnkom nielen pre tých, ktorí používajú aplikáciu v slabo osvetlených priestoroch. Okrem tohto aplikácia tiež zlepšuje dojem pridaním novej palety jasných farieb. Okrem estetických vylepšení dostáva aplikácia možnosť zmeniť poradie sekcií v aplikácii. Používatelia môžu klepnúť, podržať a presunúť sekciu a umiestniť ju v požadovanom poradí.

Microsoft tiež dodáva, že vylepšil funkcie kopírovania / vkladania, vracania / opakovania a uľahčuje presný pohyb objektov na základe spätnej väzby používateľov. Aktualizácia by sa mala postupne rozširovať pre všetkých používateľov systému Android, takže aj keď ju ešte nevidíte, mali by ste ju čoskoro obdržať. Aplikáciu OneNote si môžete stiahnuť z Obchodu Google Play na odkaze nižšie.

App Store

Zdroj: Neowin

Prečítajte si aj:

Google oficiálne potvrdil, že chce spolupracovať s Huawei: Požiadal o licenciu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.