Aplikácia je neustále aktualizovaná, aby si upevnila svoje postavenie.

AccuWeather pripravilo zmeny vo svojej dlhé roky nemennej aplikácii, ktorá obsahuje novú ikonu, nové grafy hodinovej a minútovej predpovede a množstvo ďalších možností prispôsobenia, vrátane tmavého režimu. Nová verzia aplikácie začína byť dostupná v Obchode Play.

Ak používate beta verziu aplikácie AccuWeather pre Android, tieto zmeny nemusia byť pre vás nové – mnohé z nich sa testujú tri mesiace. Pri prvom otvorení vás aplikácia privíta upraveným logom a úvodom k zmenám. AccuWeather sa teraz bude spoliehať na spodnú navigačnú lištu, ktorá poskytuje rýchly prístup k dnešným, hodinovým, denným a radarovým informáciám. Na domovskej stránke nájdete zobrazený ukazovateľ MinuteCast s hodinami, ktorý vám ukáže miestne predpovede zrážok. 

V nastaveniach aplikácie si môžete vybrať aj farebnú tému – predvolenú svetlú, tmavú alebo čiernu farbu, alebo ju nechať meniť podľa nastavení systému. V porovnaní s už dostupnými beta verziami sa toho príliš veľa nezmenilo.

Aplikácie prevedie novinkami pri prvom spustení

Prepracovaná aplikácia sa práve teraz začína objavovať v Obchode Play. Nám sa síce najnovšiu verziu aplikácie priamo z Google Obchodu stiahnuť nepodarilo (v čase písania článku bol dostupná iba staršia verzia), ale použili sme alternatívny zdroj. Pre prípad, že aplikácia nebude pre vás taktiež dostupná cez Obchod Play, môžete použiť alternatívny zdroj – link APK Mirror, kde sa nachádza najnovšia verzia AccuWeather. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

7 aplikácií nielen pre cyklistov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.