Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová verzia riešenia Acronis prináša vyššiu úroveň dostupnosti, bezpečnosti a jednoduchšiu správu

Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, dnes oznámil uvedenie Acronis Cyber Infrastructure 4.0, významnú aktualizáciu svojho riešenia softvérovo definovanej infraštruktúry. S viac ako 350 novými funkčnosťami a inováciami umožňuje nová verzia partnerom a zákazníkom riešenia Acronis zlepšiť výkonnosť a zjednodušiť správu svojich infraštruktúr a pritom posilniť bezpečnosť a dostupnosť svojich dát.

 V situácii, keď 31 % organizácií hlási útoky každý deň a 50 % je cieľom útoku aspoň raz týždenne, musia podniky často čeliť nákladným výpadkom a finančným stratám. Aj napriek tomu až príliš veľa IT tímov a poskytovateľov riadených služieb (MSP) sa stále spolieha na záplatovanie zastaraných existujúcich riešení, ktoré sú drahé, náročné na údržbu a nedostatočne integrované s mnohými bezpečnostnými medzerami.

Ako škálovateľné, nákladovo efektívne, viacúčelové storage riešenie kybernetickej ochrany je Acronis Cyber Infrastructure rýchlym a univerzálnym stavebným kameňom akéhokoľvek softvérovo definovaného dátového centra, či edge ekosystému. Funguje na akomkoľvek štandardnom hardvéri a kombinuje bloky, súbory a objektové úložné zariadenia s výpočtovými a softvérovo definovanými sieťovými kapacitami.

„S rýchlosťou dnešného podnikania potrebujú organizácie zabezpečenie, okamžitú dostupnosť a spoľahlivú výkonnosť svojej infraštruktúry,“ povedal Sergej Beloussov, zakladateľ a CEO spoločnosti Acronis. „Na dosiahnutie našej vízie, dodávať ucelenú kybernetickú ochranu, je integrácia Acronis Cyber Infrastructure kritickým komponentom pre mnohých našich zákazníkov a partnerov. Preto sú súčasné aktualizácie tohto riešenia také dôležité.“

Medzi hlavné inovácie patrí 50-percentné zvýšenie výkonnosti riešenia a vďaka vylepšeniam v oblasti sieťových úložísk aj 40-percentné zvýšenie výkonnosti viacvláknových infraštruktúr. Nová verzia taktiež aktualizuje vektory bezpečnosti, dostupnosti, súkromia, pravosti a zabezpečenie (SAPAS) podnikových dát, aplikácií a systémov. Medzi hlavné novinky patrí:

  • Efektívnejšia správa – s využitím flexibilnej rekonfigurácie klastrovaného sieťovania, prispôsobiteľných S3 geo-replikácií, vylepšeného monitorovania pre S3 a NFS služby a nastavenie storage obmedzení pre IOPS a šírku pásma pre chránené nasadenie.
  • Vyššia dostupnosť – vďaka zvýšeniu dostupnosti dát rozdelením dátových úložísk podľa nových chybových domén – room, row a rack. Každá chybová doména definuje rozsah, v rámci ktorého sa môžu služby stať nedostupnými.
  • Vylepšená bezpečnosť – s využitím inovovanej správy prístupu k S3 geo-replikáciám a možnosti využiť prístupový log cez rozhranie Amazon S3 API a získaním detailných informácií o objektoch.

Riešenie Acronis Cyber Infrastructure sa využíva v dátových centrách Acronis na celom svete, kde podporuje milióny infraštruktúr a viac ako 5 000 petabytov dát uložených u 500 000 zákazníkov. Táto preverená technológia umožňuje zákazníkom budovať účinnú stratégiu kybernetickej bezpečnosti.

Popri využití novej verzie na štandardnom hardvéri je tiež k dispozícii vo forme predinštalovaného zariadenia Acronis Cyber Appliance. Kompletná integrácia hardvéru a softvéru poskytuje plug-and-play kompatibilitu, ktorá zaisťuje rýchle a bezproblémové nasadenie v akejkoľvek lokalite a poskytuje podporu aj pre ďalšie riešenia, ako Acronis Cyber Protect a Acronis Cyber Cloud. Popri inovácii novej verzie Acronis Cyber Infrastructure prináša aj Acronis Cyber Appliance nové možnosti vrátane pripojenia do existujúceho klastra, ktorý je nasadený na inom zariadení či hardvéri, alebo rozpoznanie všetkých dostupných sieťových rozhraní a možností konektivity počas inštalácie.

Značky: