Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Integrácia umožňuje MSP poskytovateľom jednoducho a významne zvýšiť úroveň bezpečnosti ich ponuky riadených služieb

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, uviedol, že riešenie Acronis Cyber Protect Cloud je teraz integrované s nástrojmi N-able RMM a N-able N-central. Táto integrácia umožňuje MSP poskytovateľom jednoducho a významným spôsobom zvýšiť úroveň bezpečnosti ich ponuky riadených služieb a predstavuje ďalšiu položku v zozname bezproblémových integrácií Acronis s poprednými RMM/PSA technológiami.

Jednou z najväčších výziev, ktorým dnes MSP čelia, je prepínanie medzi mnohými bezpečnostnými riešeniami a nástrojmi na správu. Podľa zistení spoločnosti Acronis sa približne 70 % MSP poskytovateľov spolieha na 2 – 5 rôznych dodávateľov kybernetickej bezpečnosti a mnohí ďalší sú závislí na ešte väčšom počte dodávateľov.

Takáto komplikovanosť je neefektívna, pretože poskytovatelia sú nútení školiť svojich technikov na viaceré riešenia a rozhrania, a navyše to vedie k bezpečnostným medzerám. Aktualizácie softvéru môžu priniesť nekompatibilitu s inými existujúcimi nástrojmi a IT tímy preskakujúce medzi konzolami môžu prehliadnuť kritické upozornenia.

„Ako distribútor technológií či už Acronis ale aj N-able, vítame túto iniciatívu, ktorá nám umožňuje poskytnúť našim MSP partnerom komplexný súbor nástrojov na správu IT a kybernetickú ochranu,“ povedal Štěpán Bínek, zodpovedný za predaj cloudových riešení v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Acronis sa dlhodobo usiluje o to, aby MSP poskytovatelia služieb mohli plne využívať komplexné riešenia kybernetickej ochrany spolu s nástrojmi, na ktoré sa už spoliehajú. Potom môžu získať konkurenčnú výhodu šírkou poskytovaných služieb a produktívnejšou správou infraštruktúr svojich zákazníkov.“

Integrácia založená na skriptoch umožňuje jednoduché vzdialené nasadenie Acronis Cyber Protect Cloud prostredníctvom rozhraní RMM a N-central spoločnosti N-able. Nasadenie je podporované v systémoch Windows, macOS a Linux.

Spolupráca oboch platforiem ponúka tieto výhody:

  • Jednoduchá konfigurácia skriptov – Zabezpečenie dát klientov pomocou kľúčových funkcií kybernetickej ochrany prostredníctvom skriptov stiahnutých z konzoly na správu Acronis Cyber Protect Cloud.
  • Mapovanie klientov – Zobrazenie všetkých účtov naraz prostredníctvom konzoly na správu Acronis Cyber Protect Cloud.
  • Vzdialená inštalácia/odinštalovanie agenta ochrany – Pre vyššiu efektivitu poskytovania služieb vzdialeným nasadením agenta kybernetickej ochrany Acronis na ľubovoľný počet systémov.
  • Použitie/odvolanie plánov ochrany na úrovni klientov – Optimálne zabezpečenie na úrovni jednotlivých klientov priradením vopred nakonfigurovaných plánov kybernetickej ochrany pre jeden alebo viac účtov.
  • Plánovanie a spúšťanie úloh kybernetickej ochrany – Spúšťanie úloh s kľúčovými funkciami kybernetickej ochrany podľa nastaveného plánu alebo na vyžiadanie.
  • Sledovanie stavu ochrany a prijímanie Acronis notifikácií – Sledovanie stavu použitých plánov ochrany a funkcií kybernetickej ochrany v rozhraní N-able a synchronizácia výstrah Acronis s výstrahami N-able.

Viac informácií o integrácii Acronis Cyber Protect Cloud s N-able RMM nájdete tu a s N-able N-central nájdete tu.

Značky: