Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aktuálna verzia najpredávanejšieho programu na osobnú kybernetickú ochranu ponúka rýchlu obnovu dát aj bez internetového spojenia a modulárnej inštalácie

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oslávil 20 rokov prítomnosti riešení kybernetickej ochrany pre domácich a profesionálnych užívateľov Acronis Cyber Protect Home Office na českom a slovenskom trhu. Od vstupu na lokálny trh v roku 2002 sa tento program pod pôvodným názvom Acronis True Image postupne stal najpredávanejším riešením na osobné zálohovanie dát a kybernetickú bezpečnosť v českom jazyku.

Zaujímavé informácie o Acronis Cyber Protect Home Office:

  • Softvér chráni pred štyrmi najčastejšími hrozbami digitálneho života: náhodným zmazaním dát, kybernetickými útoky, poruchou hardvéru a krádežou či stratou osobných zariadení.
  • Program alebo jeho vybrané funkcie sú súčasťou predinštalovaného softvéru na PC či pevných diskoch od mnohých výrobcov.
  • Od roku 2017 pridal Acronis k základnej funkcii – zálohovaniu dát – postupne archív, ochranu proti ransomvéru, hodnotenie zraniteľností, antivírusovú kontrolu a webovú ochranu.
  • Dnes je jediným integrovaným riešením kompletnej osobnej kybernetickej ochrany, ktoré poskytuje zálohovanie dát, ako aj kybernetickú bezpečnosť na PC, Mac a mobilných zariadeniach.
  • Celosvetovo využíva riešenie Acronis Cyber Protect Home Office viac ako 5,5 milióna domácich a profesionálnych zákazníkov.

„Keď sme pred 20 rokmi začali distribuovať vtedajší Acronis True Image na českom a slovenskom trhu, bolo povedomie o zálohovaní na veľmi nízkej úrovni,“ hovorí Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS zodpovednej za distribúciu riešení Acronis. „Dnes si trúfam tvrdiť, že si väčšina bežných a takmer všetci profesionálni užívatelia nedovolia fungovať bez nejakej zálohy a zabezpečenia svojich dát. Mám radosť nielen z toho, že aj po dvoch dekádach je Acronis Cyber Protect Home Office stále úspešný, ale tiež z toho, že sme dokázali prispieť k zvýšeniu všeobecného povedomia o dôležitosti ochrany dát a kybernetickej bezpečnosti.“

Aktuálna verzia produktu, ktorý nesie nový názov Acronis Cyber Protect Home Office od roku 2021, prináša ďalšie vylepšenia. K nim sa radí predovšetkým možnosť sťahovania cloudových záloh do lokálneho umiestnenia, ktoré umožňuje rýchlu obnovu aj bez internetového pripojenia. Ďalším je možnosť modulárnej inštalácie, kedy nie je potrebné inštalovať celý program ale iba vybrané komponenty.

Acronis Cyber Protect Home Office je k dispozícii v troch verziách – Essentials, Advanced a Premium – ktoré sa líšia funkčnosťou a veľkosťou cloudového úložiska. Licencie sú odstupňované pre 1 užívateľa, 3 užívateľov alebo 5 užívateľov, čo umožňuje pokryť potreby kybernetickej ochrany aj celej rodiny, živnosti alebo malej kancelárie.

Vyskúšať či kúpiť si produkt môžete tu www.acronis.com/cs-cz/products/true-image.

Značky: