Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ústrednou témou konferencie bude nedávno uvedená verzia Acronis Cyber Protect

Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, oznámil, že tradičná lokálna konferencia Acronis Roadshow, ktorá sa usporadúva na Slovensku, prebehne tohto roku, vzhľadom na aktuálnu situáciu, virtuálne. Acronis Cyber Protection Roadshow 2020 bude 10. novembra 2020 a poskytne celý rad noviniek z oblasti modernej kybernetickej ochrany.

Ústrednou témou konferencie bude nedávno uvedená verzia Acronis Cyber Protect, firemné riešenie integrujúce zálohovanie, disaster recovery, novú generáciu ochrany proti malvéru, kybernetickú ochranu a nástroje na správu koncových zariadení – všetko v jednom ucelenom riešení.  Takto integrované riešenie eliminuje komplikovanú správu oddelených bezpečnostných produktov, pričom vylepšuje ochranu dát a ich dostupnosť s cieľom dosiahnuť čo najvyššiu produktivitu.

Účastníci on-line konferencie budú mať možnosť sa prostredníctvom českých spíkrov oboznámiť s informáciami, ako sú:

  • Najväčšie chyby v ochrane podnikového prostredia;
  • Dáta, zaujímavosti a štatistiky z oblasti IT bezpečnosti;
  • Predstavenie Acronis Cyber Protect;
  • Praktická ukážka Acronis Cyber Protect;
  • Služby Acronis Cyber Protect;
  • Ďalšie novinky spoločnosti Acronis.

„Svet kybernetických hrozieb sa v posledných rokoch dramaticky zmenil a hlavne v posledných šiestich mesiacoch,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za predaj riešení Acronis na českom a slovenskom trhu. „Tradičný samotný antivírus a samotné zálohovanie už nie sú schopné ochrany proti moderným hrozbám. Organizácie, ktoré modernizujú svoje ekosystémy integrovanými bezpečnostnými nástrojmi nezískavajú iba vyššiu úroveň zabezpečenia, ale aj nižšie náklady a vyššiu produktivitu. Naša konferencia oboznámi účastníkov s tým, ako pomocou automatizácie a jednoduchej správy integrovaných riešení kybernetickej ochrany môže teraz každá spoločnosť minimalizovať riziká, prevádzkové výpadky a zároveň zvyšovať efektivitu IT tímov.“

Registráciu na konferenciu nájdete na: https://acronis2020online-roadshow.eventbrite.com

Značky: