Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, oznámil rozšírenie Acronis MSP Academy, ktorej cieľom je umožniť poskytovateľom riadených služieb (MSP) maximálne využívať nové znalosti a zručnosti na neustále sa vyvíjajúcom IT trhu. Najnovšie rozšírenie zahŕňa 19 nových modulov a viac ako 100 videí poskytujúcich špičkové obchodné a technické školenia.

Novouvedené moduly obsahujú detailnejší obsah, ktorý kladie dôraz na technické aspekty dôležité pre zaškolenie nových technikov. Zahŕňajú rôznorodé témy, ktoré sú pre MSP kľúčové, vrátane monitorovania vzdialenej plochy, zvyšovania príjmov pomocou Microsoft 365, Disaster Recovery, automatizácie pre MSP a aj to, ako propagovať svoje MSP služby.

Acronis MSP Academy bola spustená v roku 2023 s cieľom podporiť MSP v ich raste prostredníctvom špecializovaných a pre MSP špecifických školení. Vďaka novým modulom majú MSP možnosť zlepšiť úroveň svojho podnikania získaním pokročilých znalostí a zručností.

„MSP Academy od Acronisu poskytuje vzdelávanie šité na mieru, od skúmania rozmanitých tém až po štruktúrovaný spôsob vzdelávania, ktorý zaručuje kontinuálny rozvoj MSP poskytovateľov a ich technických tímov,“ povedal Štěpán Bínek, manažér predaja cloudových riešení Acronis v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Vrelo odporúčame Acronis MSP akadémiu aj našim českým a slovenským partnerom, ktorí takto môžu získať zručnosti odlišujúce ich od konkurencie na trhu.“

Moduly Acronis MSP Academy pokrývajú dôležité oblasti, vrátane riadených služieb, kybernetickej bezpečnosti a marketingu. Absolvovanie kurzov umožňuje MSP zvýšiť svoje odborné znalosti v oblasti kybernetickej bezpečnosti, poskytovať výnimočné služby klientom a zvyšovať svoju reputáciu.

Podľa portálu Devlin Peck majú spoločnosti s komplexným školením o 218 % vyšší príjem na zamestnanca a sú o 17 % produktívnejšie. Až 59 % zamestnancov verí, že školenia zvyšujú ich pracovný výkon a 45 % zamestnancov má väčšiu šancu, že zostane na svojej pozícii, ak absolvuje školenia. Viac než 90 % pracovníkov navyše uvádza, že vo firme zostanú, ak im budú ponúknuté možnosti osobného rozvoja.

Jedným z kľúčových aspektov rozšírenej Acronis MSP Academy je možnosť pre MSP získať poverenie Credly, ktoré zvýrazňuje ich zručnosti, znalosti a odbornosť. Credly je popredná digitálna poverovacia platforma, ktorá umožňuje jednotlivcom a organizáciám preukázať svoje schopnosti a odhodlanie poskytovať vysoko kvalitné služby.

Značky: