Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedným z prvých distribútorov Acronis sa v roku 2003 stala spoločnosť Zebra systems;  dnes riešenie Acronis chráni dáta  10-tisíc podnikových zákazníkov v ČR a na Slovensku

Acronis, celosvetový líder hybridných cloudových riešení ochrany dát, oslavuje 15 rokov svojej existencie. Dnes jeho produkty využíva 5 miliónov spotrebiteľov a 500 000 spoločností v 150 krajinách celého sveta. Zákazníkmi Acronis je aktuálne 46 % organizácií rebríčka Fortune 250, pričom každým rokom toto číslo ďalej rastie. Pätnásť rokov oslavuje Acronis aj na českom a slovenskom trhu prostredníctvom spoločnosti Zebra systems, ktorá je výhradným distribútorom Acronis, a v roku 2003 sa stala jedným z prvých distribútorov novovzniknutej firmy Acronis. V Českej republike a na Slovensku momentálne využíva ochranu riešení Acronis viac ako 10-tisíc podnikových zákazníkov a viac ako 100-tisíc domácich užívateľov. 

Acronis bol založený v roku 2003 v Singapure, dnes má svoje hlavné sídlo vo švajčiarskom Schaffhausene. V priebehu 15 rokov svojej existencie sa spoločnosť stala globálnym dodávateľom produktov kybernetickej ochrany, keď jej riešenia zahŕňajú viac ako 100 patentov a na ich vývoji pracuje cez 500 profesionálov v 26 vývojárskych centrách v 18 rôznych krajinách. K vlajkovým lodiam firmy sa radí Acronis Backup, zálohovacie riešenie pre podniky a organizácie, Acronis Data Cloud, riešenie ochrany dát pre poskytovateľov služieb, a Acronis True Image, zálohovací program pre jednotlivcov a malé kancelárie. Všetky tieto riešenia v sebe integrujú ochranu proti ransomvéru Acronis Active Protection.

„Acronis je založený na optimistickom princípe, že znalosti robia svet lepším. Znalosti sú dáta a ochranou dát Acronis zároveň chráni znalosti. Od uvedenia svojho prvého produktu v roku 2003 sa zameriavame na to, aby ochrana dát bola jednoduchá, spoľahlivá, efektívna, bezpečná a všetkým dostupná. Dnes oslavujeme 15 rokov, ktoré boli naplnené inováciami, tvorbou najlepších riešení na trhu a poskytovaním výnimočnej kybernetickej ochrany miliónom užívateľov po celom svete,“ povedal Sergej Beloussov, zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Acronis.

„Naše partnerstvo so spoločnosťou Acronis je výnimočné nielen špičkovými inovatívnymi produktmi, ale tiež vysokou úrovňou predajnej, servisnej a marketingovej spolupráce,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti Zebra systems. „Tá sa následne prejavuje v efektívnej interakcii a spokojnosti našich predajných partnerov a zákazníkov, vďaka ktorým sa pravidelne objavujeme medzi najlepšie hodnotenými distribútormi. Oslavujeme 15. výročie spoločne s Acronisom a tešíme sa na ďalšie obdobie plné nových produktov a obchodných úspechov.“

 

Značky: