Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, oznámil, že vytvoril technologické partnerstvo s popredným futbalovým tímom Manchester City Football Club. Súčasťou partnerstva bude spolupráca na zefektívnení procesov zálohovania a ukladania dát.

Vo svete špičkového futbalu všetky tímy, aby mohli analyzovať a zlepšovať svoju výkonnosť, sa musia spoliehať na dáta. Budovanie víťaznej stratégie zahŕňa podrobnú analýzu radu kľúčových prvkov vrátane prihrávok, spracovania lopty, akcií, správania sa jednotlivých hráčov v rôznych situáciách a mnohých ďalších. Tieto oblasti sú starostlivo študované pred, v priebehu a po každom zápase, aby tímy dokázali získať konkurenčnú výhodu nad svojimi protivníkmi.

Partnerstvo Acronis s úradujúcim majstrovským tímom anglickej Premier League umožní optimalizovať správu dát celej organizácie. S dátami, aplikáciami a systémami, ktoré budú spoľahlivo zálohované a pripravené na okamžitú obnovu, sa otvoria nové možnosti práce s dostupnými informáciami na dosahovanie nových cieľov.

„Na najvyššej úrovni konkurencieschopnosti rozhodujú dáta,“ povedal John Zanni, prezident spoločnosti Acronis. „Technológie Acronis sú ideálne do intenzívne využívaných, vysoko konkurenčných digitálnych prostredí. Sme hrdým partnerom Manchester City a tešíme sa na spoločné projekty do budúcnosti. Pevne veríme, že toto partnerstvo bude prínosné pre Manchester City, Acronis aj pre všetkých našich partnerov a zákazníkov.“

V súčasnej digitálnej ére sú technológie a hlavne dáta stále dôležitejším faktorom výkonu športových tímov. V období pred dôležitými zápasmi môžu tréneri svojim hráčom v kabíne prezentovať pomocou iPadov dôležité aktuálne informácie vrátane historických porovnaní, rozhodovať sa na poslednú chvíľu a skúmať dáta na pozápasových analýzach.

„Sme potešení, že môžeme oznámiť partnerstvo so spoločnosťou Acronis,“ povedal Damian Willoughby, Senior Vice President of Partnership v City Football Group. „Futbalový klub ako Manchester City generuje každý deň obrovské kvantá dát, ktoré pokrývajú všetky oblasti – od hráčov cez našich fanúšikov až po každodenné obchodné transakcie. Know-how spoločnosti Acronis nám pomôže skvalitniť procesy ukladania a zálohovania dát. Acronis zdieľa našu vášeň pre inovácie a využívanie najnovších technológií, a preto sa tešíme na výsledky našej spolupráce.“

Súčasťou partnerstva bude aj spolupráca oboch subjektov na projekte Acronis Foundation zameranom na budovanie škol v rozvojových krajinách.

Značky: