Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Acronis, celosvetový líder hybridných cloudových riešení ochrany dát, predstaví na užívateľských konferenciách Acronis Roadshow najnovšie riešenia svojim českým a slovenským zákazníkom a partnerom.

Akcie sa uskutočnia v Mercure Hotel Bratislava (11. októbra 2016) a v Clarion Congress Hotel Praha (20. októbra 2016).

Užívatelia a poskytovatelia riešení Acronis budú mať možnosť sa oboznámiť s najnovšími verziami riešení Acronis, vrátane nedávno ohláseného, prelomového produktu Acronis Backup 12 a Acronis Backup Cloud postavených na novej hybridnej cloudovej infraštruktúre a s podporou ochrany a obnovy dát v doslova každom IT prostredí. Získajú tiež informácie o ďalších riešeniach vrátane Acronis Access pre bezpečné zdieľanie a synchronizáciu dát, a riešeniach Monitoring, Notary a Deployment.

„Dnes Acronis reprezentuje novú éru ochrany dát vďaka ochrane kompletného obrazu digitálneho podnikania,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za predaj riešení Acronis na českom a slovenskom trhu. „Českým a slovenským zákazníkom okrem iného predstavíme globálne najrýchlejšie zálohovacie riešenie s flexibilnou voľbou úložiska, ktoré poskytuje ucelenú ochranu dát pre potreby dnešného digitálneho biznisu.“

Všetky riešenia Acronis sú postavené na Acronis AnyData Engine, súbore unikátnych, detailných a výkonných technológií ochrany dát, ktoré pripravujú, ukladajú, obnovujú a sprístupňujú akékoľvek dáta z akejkoľvek lokality. Technológie Acronis chránia viac ako 5 000 petabytov dát u viac ako 500 000 podnikových zákazníkov, ktorí potrebujú pri svojej práci chrániť svoje kritická dáta. K najnovším zákazníkom patrí od júla 2016 aj tím Formule 1 Scuderia Toro Rosso, ktorý generuje v priebehu každého víkendu, keď sú preteky, zhruba 700 GB dát a s ktorým Acronis tiež uzavrel partnerstvo o sponzoringu.

Registrovať sa na akciu v Bratislave, ktorá sa koná 11. októbra,  je možné na http://acronis-roadshow-bratislava.eventbrite.com. Registrovať sa na akciu v Prahe, ktorá sa koná 20. októbra, je možné na http://acronis-roadshow-praha.eventbrite.com.

Značky: