Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Acronis XDR prináša kompletný, natívne integrovaný a vysoko efektívny nástroj kybernetickej bezpečnosti, ušitý na mieru MSP poskytovateľov.

Acronis, globálny líder na trhu riešení kybernetickej ochrany, predstavuje Acronis XDR, najnovší prírastok do portfólia riešení kybernetickej bezpečnosti. Riešenie Acronis XDR, ktoré sa jednoducho nasadzuje, spravuje a udržiava, rozširuje súčasnú ponuku riešení na ochranu koncových bodov (EDR) a prináša kompletné, natívne integrované a vysoko efektívne kybernetické zabezpečenie s ochranou dát, správou koncových bodov a automatizovanou obnovou špeciálne vytvorenou pre poskytovateľov riadených služieb (MSP).

Kybernetické útoky sú stále sofistikovanejšie vďaka nasadzovaniu umelej inteligencie a rozširovaniu útočných vektorov, čo zvyšuje zraniteľnosť organizácií voči únikom dát a malvéru. Na ochranu svojich zákazníkov majú MSP ponúkajúce služby kybernetickej bezpečnosti bežne na výber zložité nástroje s nedostatočnou či neúplnou ochranou, ktorých nasadenie a údržba sú nákladné a časovo náročné. Riešenie Acronis XDR, ktoré poskytuje kompletnú ochranu bez vysokých nákladov a prílišnej komplexnosti, je priamou reakciou na tieto výzvy.

Medzi hlavné funkcie a prínosy riešenia Acronis XDR patria:

  • Natívna integrácia v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ochrany dát a správy koncových bodov. Produkt je navrhnutý tak, aby chránil zraniteľné plochy útoku, čo umožňuje spoľahlivú kontinuitu podnikania.
  • Vysoká efektivita s možnosťou jednoduchého spustenia, správy, škálovania a poskytovania bezpečnostných služieb. Zahŕňa aj analýzu incidentov založenú na umelej inteligencii a reakciu na jedno kliknutie na rýchle vyšetrenie a reakciu.
  • Vytvorené pre MSP vrátane jednotného agenta a konzoly pre všetky služby a prispôsobiteľnej platformy na integráciu ďalších nástrojov do unifikovanej technologickej platformy.

„Je nevyhnutné, aby MSP poskytovali spoľahlivú kybernetickú bezpečnosť zákazníkom s rôznorodými IT prostrediami a obmedzenými rozpočtami,“ povedal Gajdar Magdanurov, prezident spoločnosti Acronis. „Riešenie Acronis XDR umožňuje MSP poskytovateľom ponúkať špičkové zabezpečenie bez komplexnosti a vysokej réžie tradičných neintegrovaných nástrojov. To bolo dosiahnuté niekoľkými spôsobmi, vrátane funkcií podporovaných AI v rámci riešení Acronis, ktoré pomáhajú MSP poskytovať maximálnu úroveň kybernetickej bezpečnosti bez potreby vysoko odborných znalostí.“

Začiatkom tohto roku spoločnosť uviedla na trh Acronis MDR s podporou technológie Novacoast, jednoduchú, efektívnu a pokročilú službu ochrany koncových bodov pre MSP s natívnou integráciou ochrany dát, ktorá zaisťuje vysokú odolnosť organizácie. Acronis MDR je ponuka služby využívaná s riešením Acronis EDR zameraným na platformu ochrany koncových bodov (EPP), ktorá poskytuje pasívnu ochranu koncových bodov. Rozšírenie o Acronis MDR posilňuje možnosti MSP v oblasti zabezpečenia bez potreby veľkých bezpečnostných zdrojov alebo dodatočných investícií.

Uvedenie Acronis MDR a XDR nadväzuje na rad bezpečnostných riešení spoločnosti Acronis postavených na ponuke riešenia EDR, ktoré bolo uvedené na trh v máji 2023. Tieto riešenia využívajú inovácie založené na umelej inteligencii a natívnej integrácii, ktoré znižujú zložitosť a poskytujú kompletné zabezpečenie tým najjednoduchším a najefektívnejším spôsobom. Vďaka komplexnému bezpečnostnému portfóliu od Acronis môžu teraz MSP ponúkať svojim zákazníkom ucelenú kybernetickú bezpečnosť a škálovať prevádzky tak, aby mohli rozvíjať svoje podnikanie.

Ak sa chcete dozvedieť, ako začať s Acronis XDR, navštívte: https://www.acronis.com/en-us/products/cloud/cyber-protect/extended-detection-and-response/.

Interpretácie útoku na koncový bod:

Značky: