Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Záujem rastie hlavne o cloudové riešenia ponúkané poskytovateľmi služieb 

Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, ocenil na svojom každoročnom stretnutí svojich najlepších lokálnych partnerov za rok 2018, vďaka ktorým spoločnosť prežila v minulom roku ďalšie úspešné obdobie. Acronis, ktorý dodáva svoje riešenia na český a slovenský trh výhradne prostredníctvom svojej partnerskej siete, vlani dosiahol v ČR a SR opätovný rast, najviac v segmente cloudových služieb s nárastom viac ako 150 % oproti roku 2017.

Acronis ocenil týchto partnerov za rok 2018:

  • Najlepšia spolupráca v oblasti služieb za rok 2018 – LACONEX
  • Najlepší začínajúci partner za rok 2018 – ROAD Group, v. o. s.
  • Partner roku 2018 (najvyšší obrat) – ABB, s. r. o.

Rok 2018 bol z pohľadu spoločnosti Acronis plný technologických noviniek a partnerstva: uvedenie samostatného produktu Acronis Ransomware Protection, významné aktualizácie Acronis Data Cloud, strategické spolupráce s firmami Google a Microsoft. Ale tiež spoločenských a športových udalostí: oslava 15 výročia, pokračovanie spolupráce s tímami Formule 1 alebo nové partnerstvá so špičkovými futbalovými tímami Arsenal a Manchester City.

Ocenenie odovzdal Artur Cyganek, regionálny riaditeľ pre strednú a východnú Európu: „V prvom rade chcem poďakovať českým a slovenským partnerom za ich skvelé výsledky v roku 2018, ktoré riešenia Acronis držia na špici lokálneho i regionálneho trhu. V tomto roku vidíme ďalší významný priestor k rastu a budeme opäť pokračovať v uvádzaní technologických inovácií a partnerstiev atraktívnych pre našich zákazníkov tak, aby sme zároveň maximálnym spôsobom podporili našich predajných partnerov.”

Značky: