Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ďalej sa zvyšuje dopyt po službách kybernetickej ochrany

 Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, ocenil na svojom každoročnom stretnutí svojich najlepších lokálnych partnerov za rok 2019. Acronis, ktorý dodáva svoje riešenia na český a slovenský trh výhradne prostredníctvom svojej partnerskej siete, vlani dosiahol v ČR a SR opäť pozitívny rast, najmä v segmente cloudových služieb.

Acronis ocenil týchto partnerov za rok 2019:

  • Acronis Best Deal CZ (Najlepší partner v Českej republike) – ALGORIT CZECH, s. r. o.
  • Acronis Best Deal SK (Najlepší partner na Slovensku) – Nové technológie a služby, s. r. o.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služieb) – LACONEX, a. s.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služieb) – KETNET, s. r. o.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služieb) – ENAHOST, s. r. o.

 „Chcel by som sa poďakovať českým a slovenským partnerom za ich skvelé výsledky v roku 2019, hlavne v oblasti cloudových služieb,“ povedal Artur Cyganek, regionálny riaditeľ pre strednú a východnú Európu v spoločnosti Acronis. „V uplynulom roku sme menovali hneď troch Zlatých partnerov v oblasti služieb, čo je dôkazom ich rastúcej popularity medzi koncovými užívateľmi. S tohtoročným uvedením platformy Acronis Cyber Protect Cloud navyše získavajú naši partneri kľúčový nástroj na zaistenie ucelenej a ešte efektívnejšej kybernetickej ochrany u svojich zákazníkov.”

Aj prieskum, ktorý sa uskutočnil medzi prítomnými IT predajcami potvrdil, že medzi ich zákazníkmi rastie rýchlo dopyt po kybernetickej bezpečnosti poskytovanej formou služieb. Už pre viac ako polovicu predajcov (56 %) tvoria IT služby významnú časť ich príjmov, pričom najväčší záujem zo strany zákazníkov je o služby zálohovania a obnovy dát.

O spoločnosti Acronis

Acronis je lídrom v segmente kybernetickej ochrany, ktorá zahŕňa oblasti bezpečnosti, dostupnosti, súkromia, autenticity a zabezpečenia (SAPAS) prostredníctvom inovatívnych zálohovacích riešení, nástrojov bezpečnosti, disaster recovery a zdieľania a synchronizácie podnikových dát bežiacich v prostredí hybridného cloudu: on-premise, v cloude či v oboch prostrediach. Vďaka vylepšeným  AI technológiám a blockchainovej autentizácii dát chráni Acronis všetky dáta vo všetkých prostrediach vrátane fyzických, virtuálnych, cloudových, mobilných a aplikačných. S viac ako 500 000 firemnými zákazníkmi a globálnou komunitou poskytovateľov služieb, resellerov a ISV partnerov je Acronis prevereným dodávateľom 80 % podnikov rebríčka Fortune 1000 a celkom viac ako 5 miliónov zákazníkov. S centrálami vo Švajčiarsku a Singapure je Acronis globálnou organizáciou so zastúpeniami po celom svete a partnermi v 150 krajinách. Viac informácií nájdete na www.acronis.com  a www.acronis.cz.

 

Značky: