Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Investície zákazníkov do kybernetickej bezpečnosti rastú, predajcovia rozširujú svoje ponuky
o MSP služby

Acronis, celosvetový líder v riešeniach ochrany dát novej generácie, ocenil na svojom každoročnom stretnutí svojich najlepších lokálnych partnerov za rok 2021. Ocenenie spoločnosti Acronis za minulý rok si odniesli partneri podnikajúci v MSP segmente, čo odráža trend rýchlo rastúceho dopytu zákazníkov po SaaS službách a akcelerujúce ponuky partnerov na MSP služby.

Acronis ocenil týchto partnerov za rok 2021:

  • BRITRES, s. r. o.

Na každoročnom stretnutí s predajcami vo Vinárstve U Kapličky väčšina partnerov (65 %) konštatovala, že investície zákazníkov do kybernetickej bezpečnosti vlani vzrástli, a to hlavne v MSP oblasti. Hlavným dôvodom bol nárast počtu útokov a závažnosť ich následkov, keď 80 % partnerov sa v posledných 12 mesiacoch stretlo u svojich zákazníkov s výpadkom prevádzky a 61 % s finančnými stratami.

 „Chceli by sme poďakovať českým a slovenským partnerom za ich skvelé výsledky v roku 2021, hlavne v oblasti cloudových služieb, čo sa odrazilo aj na skladbe ocenených,“ povedal Štěpán Bínek, zodpovedný za predaj cloudových riešení Acronis v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Podľa mnohých rôznych zistení sa v uplynulom roku nielen zvýšili počty, ale aj zhoršili následky kybernetických útokov, a preto rastie dopyt po cloudových službách, pomocou ktorých sa zákazníci môžu rýchlo a komplexne ochrániť pred najrôznejšími hrozbami.” 

Značky: