ADATA Technology oznamuje významný krok a strategické investície smerom do vývoja Apple kompatibilných produktov. Rad Apple Series sa tento týždeň rozrastá o tri novinky ADATA pre Apple zariadenia: i-Memory UE710 USB 3.0 Flash disk, i-Memory SD kartu a UC350 Type-C USB 3.1 OTG Flash disk. Pre tieto nové produkty a nové zameranie na vývoj Apple príslušenstva vyvinula ADATA vo svojich vývojových strediskách niekoľko nových technológií. Pozoruhodné sú najmä výsledné pokročilé technológie v oblasti komunikácie a dátových úložísk, ako aj rýchlejšie nabíjanie zariadení vďaka proprietárnym konektorom Apple Lightning a rozvíjajúcemu sa USB typ-C. S novým radom produktov pre platformy Apple, očakáva ADATA dosiahnutie vzrušujúcich inovácií pre zákazníkov a zároveň podporu dlhodobého obchodného rastu.

Nová sila v oblasti príslušenstva pre iOS: Na štarte je séria nových Smart produktov

Podľa údajov IDC, uznávanej spoločnosti, ktorá sa zameriava na prieskumy trhu, dosiahnu v roku 2015 globálne dodávky chytrých telefónov 1,45 miliardy a v roku 2019 dokonca až 1,93 miliardy, čo len dokazuje obrovský dopyt po prenosných technológiách. Apple nedávno oznámil, že iPhone 6 a iPhone 6S Plus zlomili predajné rekordy už v prvom týždni predaja s viac ako 13 miliónmi kusov. Apple očakáva, že celkové dodávky dosiahnu do konca roku 2015 až 75 miliónov kusov a to vytvára silným dopyt po kompatibilných doplnkoch so zaručenou kvalitou príslušenstva. ADATA tým, že rozširuje svoje produktové portfólio o nové rady periférií pre Apple, vytvára nové obchodné príležitosti a otvára priestor pre rozvoj rodiny nových inteligentných zariadení. ADATA chce naďalej vytvárať multi-funkčné mobilné doplnky a na ich integráciu s Apple platformou využije svojich odborných znalostí z oblasti technológií pamätí a dát. Spoločnosť tiež plánuje rozšíriť svoje existujúce predajné kanály a preto rozširuje základňu pracovníkov o nových špecialistov s cieľom stať sa jedným z popredných autorizovaných dodávateľov Apple príslušenstva na svete.

i-Memory UE710 Flash Drive: Dostaňte sa k obsahu kedykoľvek s ľahkosťou

Flash disk UE710 USB 3.0 s dvoma konektormi kombinuje rozhrania Apple Lightning a USB 3.0. Ponúka tak pohodlný prenos dát a zálohovanie medzi mobilnými iOS zariadeniami ako sú iPhone, iPad, alebo iPod Touch a počítačmi Mac alebo Windows PC. Super rýchly disk UE710 výrazne znižuje čas potrebný na prenos dát a zjednoduší manipuláciu s veľkými súbormi. Je užitočný aj tam, kde nemáte prístup k internetu a cloudu. UE710 poskytuje to najlepšie riešenie pre rozšírenie úložiska na iOS zariadeniach, ktoré nepodporujú pamäťové karty. Je dodávaný s bezplatnou i-Memory aplikáciou, ktorá ponúka používateľsky veľmi prívetivé funkcie na správu obsahu. UE710 priamo podporuje približne 40 formátov súborov, vrátane Ultra HD 4K videa a profesionálne RAW súbory fotografií, všetky s okamžitým prístupom. K dispozícii je v snehovo-bielej a čiernej/striebornej farbe v kapacitách 32, 64 alebo 128 GB.

i-Memory SD karta: Najľahšie SSD-Like rozšírenie na trhu

Karta i-Memory SD Card je navrhnutá exkluzívne pre MacBook Air na rozšírenie úložnej kapacity a je postavená s využitím rovnako vysoko kvalitných MLC flash pamätí aké používajú najpredávanejšie SSD ADATA. Extrémne ľahká a prenosná SD karta i-Memory SD Card sa chová podobne ako sekundárny SSD disk. Je to ten najľahší doplnok svojho druhu v súčasnosti a ponúka rýchlosti čítania/zápisu až 95 MB/s a 60 MB/s. Jej ultra tenký profil sa dokonale hodí k MacBook Air. Je to doplnok jednoduchý na používanie (plug-n-play), ktorý umožní používateľom jednoducho zálohovať a zdieľať ich fotografie alebo videá v tej najvyššej kvalite v kapacite až 256 GB.

UC350 Type-C OTG Dual Connector Flash Drive: Predstavuje najpokročilejšie rozhranie na ukladanie dát

Flash disk UC350 obsahuje rozhranie USB Type-C, ktoré má menší konektor, než tradičné USB Type-A. Najväčšou výhodou nového USB Type-C je však jeho reverzibilný konektor, ktorý garantuje intuitívne pripájanie a minimalizuje potrebu kontrolovať zarovnanie konektorov. Pre maximálne pohodlie je konektor typu C vložený do zásuvky typu A, takže sú prístupné oba konektory v jednom zariadení. UC350 podporuje protokoly USB 3.1, ktoré prekračujú výkon USB 3.0. Ponúka pripojenie k rôznym zariadeniam a veľmi rýchly prenos dát medzi iOS, Android, MaxBook a Windows PC až 100 MB/s pri čítaní a 30 MB/s pri zápise. UC350 je k dispozícii v kapacite až do 64 GB.

Adata_Apple_nowat

Apple Series produkty na obrázku (zľava doprava): i-Memory SD Card, flash disk i-Memory UE710, UC350 Type-C OTG flash disk s dvoma konektormi

 

Značky: