Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zásadné vylepšenie zaistí nepredstaviteľný výkon

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, dnes predstavila hráčsky 2,5“ SSD disk SATA – XPG SX950U. Novinka využíva najnovšie pamäťové čipy 3D NAND a vďaka vysokorýchlostnému SMI radiču dosahuje rýchlosti pre čítanie / zápis až 560 / 520 MB/s a pri obrovských kapacitách až 960 GB. Okrem toho je SX950U vybavený technológiami SLC Caching a DRAM Cache Buffer, vďaka ktorým ponúkne optimalizovaný a konštantný výkon. Pre zaistenie integrity a bezpečnosti prenášaných dát je SX950U vybavený funkciami LDPC ECC a RAID Engine, ktoré posilňujú stabilitu systému a predlžujú životnosť SSD disku. Pre PC nadšencov a hráčov túžiacich po špičkovom hernom zážitku je SX950U skvelou voľbou posilňujúcou výkon celého systému za dostupnú cenu.

Vysoká rýchlosť a skvelá stabilita

Herný SSD disk SX950U obsahuje najnovšiu generáciu 3D NAND Flash obvodov, takže môže oproti predchádzajúcim verziám SSD diskov s 2D NAND poskytnúť vyššiu spoľahlivosť a výkon. Vďaka obrovským kapacitám až 950 GB môžu hráči na disk ukladať viac hier a herných dát. SSD Disk je vybavený SMI radičom a technológiami SLC Caching a DRAM Cache Buffer. Preto tiež dosahuje maximálne prenosové rýchlosti až 560 MB/s pre čítanie a 520 MB/s pre zápis. To všetko poteší najmä hráčov, ktorí budú môcť spúšťať a nahrávať svoje hry z disku SX950U omnoho rýchlejšie než kedykoľvek predtým.

 Ultra odolnosť nielen pre hráčov

Aby zabránil chybám, ktoré sa občas môžu objaviť pri prenose dát, používa SX950U takzvané LDPC ECC (Low Density Parity Check Code). Tento algoritmus v reálnom čase starostlivo kontroluje dáta a zvyšuje tak kvalitu prenosu. Okrem toho má SX950U vstavané technológie RAID Engine a Data Shapingl; obe výrazne zvyšujú životnosť uložených dát. Všetky tieto výhody navyše len vhodne podčiarkuje rozšírená päťročná záruka, s ktorou SX950U prichádza na trh.

Ponuka SSD diskov pre hráčov od ADATA