Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V minulom týždni predstavila platforma AirAsia.com v partnerstve s Kiwi.com svoju novú aplikáciu – ASEAN super app. Táto nová verzia mení digitálnu aerolinku v komplexnú lifestyle platformu spájajúcu cestovanie, nákupy, stravovanie i odmeny na airasia.com.

Strategickým partnerom tejto superaplikácie je Kiwi.com, ktorý jej poskytuje lety do viac ako 3000 destinácií. Ako najväčší nízkonákladový dopravca v regióne zastrešenom ASEAN (Združenie národov juhovýchodnej Ázie) využíva aerolinka AirAsia svoju sieť 400 destinácií, ktorá pokrýva kľúčové mestá regiónu. Vďaka spolupráci s Kiwi.com ju aerolinka otvára celému svetu vrátane Európy, ktorá je teraz kľúčovým trhom. So svojimi dátami dnes Kiwi.com vytvára sieť viac ako 800 pozemných a leteckých dopravcov. Ich unikátnym spojením Kiwi.com kombinuje aj trasy dopravcov, ktorí spolu štandardne nespolupracujú, a tak môže cestovateľom poskytnúť súvislý a jednotný cestovný itinerár.

„Rozšírením airasia.com tak, aby zahŕňala aj lety nad rámec AirAsia, rušíme priepasť medzi full-service a nízkonákladovými dopravcami. Partnerstvo s Kiwi.com završuje našu ponuku leteckej prepravy a dopĺňa naše taktické partnerstvá, ktoré spoločnosť AirAsia.com uzavrela s významnými leteckými spoločnosťami v Európe a na Blízkom východe,“ povedal Rajiv Kumar, riaditeľ pre letecké spojenia AirAsia.com. „Vďaka produktu virtuálneho prepájania od Kiwi.com sme teraz schopní spojiť krajiny ASEAN so svetom prostredníctvom 700 aeroliniek lietajúcich do 3000 destinácií po celom svete s garanciou najlepšej ceny,“ dodáva.

„V súčasnej situácii musí byť cestovný priemysel pri obnovovaní medzinárodného cestovného aj ekonomického prostredia odvážny a kreatívny. AirAsia.com uprednostňuje spoluprácu pred súťaživosťou. Keď sa hranice znova otvoria, partnerstvo s Kiwi.com bude kľúčové pre náš rýchly štart v medzinárodnej preprave,“ komentuje partnerstvo Karen Chan, riaditeľka AirAsia.com.

„Cestovanie je vždy o možnostiach. Čím viac, tým lepšie. A dnes to platí intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka nášmu partnerstvu s airasia.com budeme cestovateľom poskytovať všetky možnosti bez výnimiek. Som hrdý, že môžeme spoločne pracovať na obnove cestovania v tomto regióne,“ hovorí Oliver Dlouhý, riaditeľ a spoluzakladateľ Kiwi.com.

Značky: