Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Česká travel-tech platforma Kiwi.com a Ryanair, najväčšia európska letecká spoločnosť, dokončili technologickú integráciu a spustili vzájomnú spoluprácu. Zákazníci tak získajú priamy prístup k letenkám nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair a k ochrane pred neočakávanými udalosťami v leteckej prevádzke (tzv. Disruption Protection) od Kiwi.com. Cenu a všetky dôležité informácie pritom cestujúci uvidia transparentne počas celého procesu rezervácie. Cieľom oboch spoločností je rozšíriť ponuku pre svojich zákazníkov a zároveň im poskytnúť vynikajúcu zákaznícku skúsenosť s ich službami.

Kiwi.com prináša do partnerstva svoje unikátne technológie a algoritmy, vrátane inteligentného spájania letov od rôznych nezávislých leteckých spoločností. Vďaka tomu môže firma aj naďalej ponúkať jedinečné kombinácie letov, ktoré by u iných poskytovateľov zákazníci nenašli. Ryanair tak zároveň rozširuje svoj dosah aj na zákazníkov v tých krajinách, kde doteraz nepôsobila.

„Som veľmi rád, že som dnes mohol osobne v Prahe s tímom Kiwi.com spustiť partnerstvo, ktoré umožňuje zákazníkom rezervovať si letenky Ryanair bez skrytých poplatkov a s priamym pohodlným prístupom k rezerváciám cez účet myRyanair. Letná sezóna sa blíži a my sa tešíme na množstvo spokojných zákazníkov Kiwi.com na palubách nízkonákladových letov Ryanair,“ povedal pri tejto príležitosti Eddie Wilson, CEO spoločnosti Ryanair.

„Sme veľmi hrdí na to, že najväčšia letecká spoločnosť v Európe oceňuje naše investície do produktu aj zákazníckej skúsenosti a vybrala si práve Kiwi.com ako svojho prvého partnera pre online rezervácie letov. Spolupráca so spoločnosťou Ryanair je dôkazom toho, že chceme budovať partnerstvá s leteckými spoločnosťami v prospech zákazníkov aj našich dlhodobých obchodných cieľov,“ okomentoval nové partnerstvo Oliver Dlouhý, spoluzakladateľ a CEO Kiwi.com.

Značky: