Spoločnosti Huawei, OnePlus a OPPO spoluprácu s luxusnými značkami automobilov nadviazali už dávnejšie.

zdroj: Playfuldroid

Cieľom tejto spolupráce je, aby pripravili ultra-prémiovú verziu svojich vlajkových lodí. Napríklad najnovšia verzia Mate 30 Pro od Huawei je už tradične dostupná v Porsche Design, zatiaľ čo OPPO Find X má svoju verziu v prevedení Lamborghini.

Najnovšie sa zdá, že aj značka Honor sa pridá k tomuto trendu prémiových zariadení s pripravovanou vlajkovou loďou Honor V30 5G. Spoločnosť, s ktorou má podľa portálu PlayFulDroid Honor spolupracovať, bude britský výrobca automobilov – Aston Martin.

Podobne ako väčšina ostatných “superšportových” smartfónov, aj edícia Honor V30 5G Aston Martin (ktorú môže Honor nakoniec nazvať inak), príde s vylepšenými špecifikáciami, ako aj s exkluzívnym dizajnom zadnej časti zariadenia a prispôsobením tak, aby priniesla odkaz automobilky Aston Martin.

Druhou stranou mince je samozrejme aj zodpovedajúca exkluzívna cena, ktorá poriadne prevetrá peňaženky záujemcov. Zoberme si ako príklad Mate 30 RS Porsche. Samotné zariadenie stojí na čínskom trhu 12,999 juanov (prepočet 1 850 dolárov), čo je takmer dvojnásobok ceny Mate 30 Pro 5G, aj keď tieto zariadenia majú takmer rovnaké špecifikácie.

Nechajme sa teda prekvapiť s čím nakoniec Honor príde pri predstavení svojich noviniek, ktoré je plánované na 26. novembra, čo je deň po veľkej akcii spoločnosti Huawei.

Zdroj a obrázky: PlayFulDroid

Prečítajte si aj:

Huawei 25. novembra predstaví MatePad Pro: Výkonný tablet s dotykovým perom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.