Tradičný rebríček netradičných vyhľadávaní pripravil Ján Andrejko z agentúry Visibility.

Akú najväčšiu bizarnosť ste vyhľadávali na internete? Je to síce skôr rečnícka otázka, ale pokojne sa s odpoveďou podeľte v komentároch pod článkom. A pokiaľ by vás zaujímalo, aké bizarnosti vyhľadávajú ostatní ľudia, odpoveďou je priložená infografika.

Agentúra Visibility priniesla tradičný rebríček bizarných vyhľadávaní, ktoré boli medzi Slovákmi na Googli najobľúbenejšie v roku 2021. Rebríček obsahuje celkovo 14 fráz, ktoré Slováci vyhľadávali, pričom v zátvorke je uvedený priemerný počet vyhľadávaní danej frázy za mesiac.

Nie je prekvapením, že sa do rebríčka TOP14 dostali aj otázky, „Ako oklamať PCR test“ či „Očkovanie alkohol„. Jednoducho, pandémia koronavírusu sa podpísala pod naše životy a prejavilo sa to aj na zmene našich zvykov z hľadiska vyhľadávania – hity roka 2019, ako sú “Diabol v tele príznaky”, “Darujem obličku cena”, “Ako vykradnúť banku”, “Dĺžka penisu podľa znamenia” či “Ako sa stať vlkodlakom”, by ste hľadali zbytočne.

Na druhej strane, aj v rebríčku za rok 2021 nájdete vyhľadávania, ktoré nesúvisia priamo s koronavírusom, a pri ktorých možnože pohnete brvou. Najväčšiu pozornosť medzi Slovákmi pútali otázky typu „Ako zistím, čo vlastním„, „Ako sa rýchlo vyprázdniť„, „Ako zarobiť peniaze nelegálne“ či „Ako sa odmilovať“ a „Voldemort barbie„.

Smutným vyhľadávaním, ktoré bohužiaľ odzrkadľuje bezmocnosť dnešnej doby pre niektorých ľudí, je otázka „Ako sa zabiť, aby to vyzeralo, ako nehoda„. V súvislosti s touto otázkou dávame do pozornosti náš článok Nebojme sa hovoriť o tom, keď nám nie je dobre.

Zdroj: Ján Andrejko / Visibility

Zdroj: Ján Andrejko / Visibility

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit