Samsung predstavil nové smartfóny aj nositeľné zariadenia.

V San Franciscu sa uskutočnilo predstavenie nových vlajkových lodí Samsung Galaxy S10. Samsung takisto prezradil ďalšie detaily o svojom skladateľnom smartfóne Galaxy Fold a oznámil aj nové inteligentné hodinky, fitness náramky a bezdrôtové slúchadlá.

Živý prenos z tlačovej konferencie sledovali milióny ľudí na celom svete. Po skončení prezentácie však samotná udalosť neskončila. Začala jej druhá časť, ktorá už nebola streamovaná naživo a účastníci tlačovej konferencie si mohli vyskúšať všetky predstavené novinky naživo. Výnimkou bol skladateľný Samsung Galaxy Fold, ten si zatiaľ necháva výrobca sám pre seba.

Rovnako to funguje aj na ostatných tlačových konferenciách a predstaveniach nových produktov. Takzvanú demo zónu z predstavenia Galaxy S10 sme však pre vás nafotili. Poďte sa teda pozrieť, ako to vyzerá v zákulisí:

Fotky si môžete zväčšiť kliknutím a následne nimi listovať pomocou smerových šípok na klávesnici

Prečítajte si aj:

Samsung ukázal v San Franciscu smartfóny Galaxy S10: Vieme o nich všetko. Poznáme ceny, dostupnosť a aj to, ako ušetriť (redakčné VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit