Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nie každé dieťa má cez prázdniny po ruke partiu spriatelených detí, s ktorými by sa zabavilo na celé dni a týždne.

Či už svojmu potomkovi potrebujete vymyslieť zaujímavú náplň dňa doma, u babičky, na chate alebo pri mori, s nasledujúcimi tipmi to stopercentne zvládnete!

Hit: hračka pre deti aj dospelých Fidget Spinner

Táto malá a na prvý pohľad nijako extra zaujímavá vec je aktuálne najväčším hitom v SR i v zahraničí. Spinner je tak malý, že sa zmestí do vrecka, a jeho súčasťou je ložisko, vďaka ktorému ho môžete pomocou dvoch prstov roztočiť veľmi rýchlo na dlhú dobu. S trochou cviku s ním vaše dieťa tiež zvládne najrôznejšie triky, čo sa mu pred kamarátmi bude hodiť. Zoženiete ho v rôznych farbách. Cena je 5,49 €.

Kolonožka Eljet offroad grafiti

Hoverboard čiže kolonožku ovládnete jednoduchým nakláňaním. Dokáže jazdiť vpred aj vzad, zatáčať a vyšvihnúť parádnu otočku na mieste. S modelom offroad môže váš potomok vďaka väčším kolesám pokojne vyjsť za mesto a radovať sa z jazdy i v náročnejšom teréne. Dva motory s výkonom 350 W umožnia jazdu rýchlosťou až 16 km/h, doba nabíjania je 1,5 hod. a dojazd 20 km. Maximálna nosnosť je 120 kg. Cena je 389 €.

Detské hodinky VTECH Kidizoom Smart Watch

Inteligentné hodinky ponúkajú prehľadný dotykový displej a osem funkcií. Ukazujú čas, možno s nimi fotiť, natáčať videá, hrať hry alebo je možné ich použiť ako diktafón. Majú aj funkciu stopiek, budík a hlasový menič, čo zaručuje zábavu na celé hodiny. Vstavaná Li-ion batéria sa nabíja cez mikro USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. K dispozícii v ružovom a modrom prevedení. Cena je 53,47 €.

Miniatúrny dron BUDDY TOYS BRQ 110 RC Dron 10

Tento dron je ideálny pre všetkých malých nadšencov-začiatočníkov. Najväčšou prednosťou je jeho veľkosť a odolnosť, deti môžu svoje prvé letecké kroky trénovať aj vo svojej izbičke. Vybrať si môžu z 3 letových režimov: pre začiatočníkov, pokročilých a expertov pre vnútorné i vonkajšie použitie. Doba letu sa pohybuje od 6 do 7 minút, plné nabitie pomocou USB kábla trvá iba 30 minút. Ovláda sa vysielačom pracujúcim na frekvencii 2,4 GHz s dosahom až 50 metrov. Cena je 36,90 €.

Fotoaparát pre deti sa selfie tyčou VTECH Kidizoom Selfie Cam

Foťák vo fialovom prevedení využijú slečny už od 4 rokov. Môžu s ním vytvárať zábavné selfie fotky, dopĺňať ich o kreatívne prvky, natáčať videá a tiež hrať hry. V zabudovanom kozmetickom salóne a kaderníctve si môžu skúšať účesy a rôzny make-up a pomocou priloženého USB kábla môžu fotky a videá ukladať, upravovať a prenášať do PC a späť. Rozlíšenie fotografií je 0,3 Mpx a videá až 640 × 480 px. Ponúka internú pamäť 128 MB a podporu micro SD/SDHC kariet. Cena je 69,90 €.

Vysielačka pre deti Topcom TwinTalker RC-6430

Set dvoch vysielačiek Topcom TwinTalker urobí radosť všetkým deťom, ktoré chcú vysielať tajné správy kamarátom, rodičom alebo súrodencom ako doma, tak na výletoch. Vysielačky ponúkajú dosah 3 km a 6 kanálov, pre ktoré je možné zvoliť rôzne podfarbenie LED displeje. O napájanie sa stará trojica AAA batérií. Cena je 24,99 €.

Tablet pre deti s motívom Maxipsa Fíka GoGEN MAXPAD9

Ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelanie. Zo stránok www.maxipes.cz si váš potomok môže bezplatne stiahnuť zábavné výukové aplikácie v češtine vo forme hier, úloh, pexesa, obrázkov, hádaniek a ďalších formátov. Vnútri tabletu tiež nájde veľa predinštalovaných hier so športovou tematikou, logickými úlohami a hrami precvičujúcimi postreh a rýchle rozhodovanie. Umožňuje vytvoriť 4 detské profily s rodičovskou kontrolou. Tablet má dotykový 9″ displej, 4jadrový procesor, pamäť 8 GB, WiFi, Android 4.4.2, prednú a zadnú kameru. Pre pohodlie detí a bezpečné držanie je tablet zasadený do silikónového puzdra vo fialovej alebo modrej farbe. Cena je 111 €.

Tablet Lenovo Tab 3 7″- cenovo dostupný

Tento 7″ drobček veľmi dobre padne do detských rúk. Je určený aj tým, čo radi čítajú elektronické knihy, ale čítačka im príde príliš úzko špecializovaná. Poteší nízkou hmotnosťou, jasným 7″ IPS displejom, štvorjadrovým procesorom, zvukovou technológiou Dolby a batériou so skvelou 10 hodinovou výdržou. Priaznivcov fotografovania iste zaujme prítomnosť dvoch fotoaparátov, predného s rozlíšením 0,3 Mpx a zadného 2 Mpx. Ponúka internú pamäť 8 GB, bluetooth, wifi, GPS, operačný systém Android. Cena je 79 €.

Zmrzlinovač Ariette ART 631

Až pôjde vaše dieťa k babičke, pribaľte mu so sebou zmrzlinovač. Bude sa môcť pred babičkou pochváliť, akú výbornú zmrzlinou alebo sorbet zvládne pripraviť. S týmto krásnym retro zmrzlinovačom zvládne jednoducho vyrobiť až dve príchute naraz, vo množstve 2x 0,3 l. Výhodou je praktické dávkovanie a jednoduché čistenie.

Cena je 57,99 €.

Tvorič gumových medvedíkov – Sweetoo SW-SCM001

Nechajte svojho potomka, aby si napríklad pri daždivom počasí vytvoril doma zdravší variant želatínových cukríkov bez umelých sladidiel a farbív. K výrobe vlastných medvedíkov môžete použiť akúkoľvek ovocnú šťavu alebo džús. Vďaka centrálnemu nahrievaniu je príprava veľmi jednoduchá a zábavná, takže ju vaše dieťa bude chcieť v dohľadnej dobe určite zase zopakovať. Cena 29,90 €.