Nová funkcia je oficiálna sprístupnená širokej verejnosti.

Instagram od konca minulého roka testoval prepínanie medzi viacerými účtami v rámci jednej aplikácie. Táto funkcia bola najskôr dostupná pre platformu Android, avšak iba pre vybraných používateľov. Pred pár dňami ju Instagram sprístupnil aj používateľom iOS zariadení. V testovacej prevádzke.

Najnovšie je funkcia oficiálne dostupná pre každého. Stačí aktualizovať aplikáciu pre platformu Android. Najnovšia verzia v obchode Google Play má v popise noviniek iba jednu vetu – „You can now switch between multiple accounts quickly and easily.“ Ďalšie používateľské účty si môžete pridať v Nastaveniach – Pridať účet. Položka sa nachádza na konci ponuky s nastaveniami.

Pokiaľ používate iOS zariadenia, takisto odporúčame skontrolovať, či túto funkciu nájdete v zozname nastavení. Hoci ju Instagram oficiálne nespomína v popise novej verzie, podpora viacerých účtov nám už funguje aj na tejto platforme. Aplikáciu sťahujte z AppStore.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit