Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS oznámila, že jej obchodným riaditeľom sa stal Aleš Hok, doterajší konzultant a vedúci tímu softvérových riešení Acronis v ZEBRA SYSTEMS.

Aleš Hok bude zodpovedný za rozvoj partnerskej siete, hľadanie obchodných príležitostí a strategický rozvoj obchodu všetkých značiek, ktoré ZEBRA SYSTEMS distribuuje – teda Acronis, GFI Software, Kerio, Exinda a SolarWinds MSP.

Zdroj: Zebra systems

Aleš Hok pracuje v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS od roku 2006, kde začal ako pracovník technickej podpory Acronis a v roku 2010 prešiel na pozíciu konzultanta softvérových riešení Acronis, ktorú zastával do konca minulého roku. Jeho hlavnou doménou je zálohovanie a ochrana dát, ktoré sú prevádzkované v akomkoľvek prostredí, disaster recovery, zaisťovanie obchodnej kontinuity a komplexná kybernetická ochrana. Je držiteľom radu certifikátov, vrátane Acronis Certified Engineer pre riešenia Acronis Cyber Protect, Acronis Backup a Acronis Access.

„Považujem za veľké šťastie, že som mohol byť pri dynamickom rozvoji nášho odvetvia a že som tak mohol zvnútra sledovať nezanedbateľné úspechy spoločnosti ZEBRA SYSTEMS,“ hovorí Aleš Hok. „Či už šlo o rozšírenie nášho portfólia či teritória, nespočetné množstvo ocenení od dodávateľov aj predajcov alebo vstup medzi top 1 000 najrýchlejšie rastúcich firiem v Európe. A s veľkou chuťou sa teším predovšetkým na to, že budeme ešte intenzívnejšie podporovať úspechy a výsledky našich partnerov. Pretože bez ich úspechov by sa nikdy neuskutočnil ani ten náš.“

„Aleš v priebehu skoro 15 rokov v našej firme významným spôsobom prispel k tomu, že značka Acronis je na českom a slovenskom trhu vnímaná ako jeden z hlavných hráčov na trhu kybernetickej ochrany,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Pevne verím, že jeho obchodné skúsenosti a odborné znalosti pomôžu pozdvihnúť na podobnú úroveň aj ostatné značky v našom portfóliu.“

Značky: