Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Štyria klienti a traja zamestnanci Allianz – Slovenskej poisťovne si už onedlho užijú atmosféru najväčšieho športového sviatku priamo v dejisku hier. Olympijské hry Paríž 2024 odštartujú za necelých 50 dní a štyria výhercovia, ktorí si do polovice apríla uzatvorili v Allianzi akékoľvek poistenie a zaregistrovali sa do súťaže, sa už teraz tešia na povzbudzovanie športovcov priamo v Paríži.

Štyria vyžrebovaní víťazi získali vstupy na dve športové podujatia, konkrétne plážový volejbal na Eiffel Tower Stadium a hádzanú v South Paris Aréne. Súčasťou výhry je aj vstup do Slovenského domu v Paríži, ubytovanie v 5-hviezdičkovom hoteli, letenky a transfer, všetko v celkovej hodnote približne 10-tisíc eur. „Olympijské hry sú výnimočný zážitok, ktorý sa koná len raz za 4 roky. Ako hrdý oficiálny partner tohto najväčšieho športového sviatku na svete, sme chceli umožniť našim klientom prežiť túto jedinečnú udalosť priamo v dejisku hier, v Paríži. Takto budú môcť naši klienti zažiť neopakovateľnú atmosféru a vidieť najlepších športovcov sveta na vlastné oči a stať sa tak súčasťou olympijských hier,“  hovorí riaditeľ odboru market manažmentu Allianz Jozef Kruppa.

Okrem klientov zakúsia atmosféru hier priamo na mieste aj zamestnanci Allianzu. Skupina Allianz totiž dala možnosť zamestnancom v jednotlivých krajinách zapojiť sa do súťaže o účasť na paralympiáde v Paríži. Záujemcovia sa mohli zapojiť do vedomostného kvízu. Zo správnych odpovedí potom vedenie Allianzu v každej krajine vyžrebovalo zástupcov, ktorí pocestujú na paralympijské hry Paríž 2024.

Za Slovensko pocestujú do Paríža traja zamestnanci Allianz – Slovenskej poisťovne. Ostatní zamestnanci si mohli zakúpiť lístky na vybrané športové podujatia za zvýhodnené ceny. „Olympijským duchom žijeme v našej spoločnosti už od roku 2021, kedy sa skupina Allianz stala dlhodobým celosvetovým partnerom olympijského a paralympijského hnutia. Naši zamestnanci sa pravidelne zapájajú do športových a propagačných aktivít, majú možnosť osobne stretnúť našich športovcov na našich podujatiach či zapojiť sa do súťaží. Potvrdil to aj pravidelný prieskum zamestnaneckej spokojnosti, v ktorom  takmer 90 percent zamestnancov vyjadrilo hrdosť, že pracujú v spoločnosti, ktorá podporuje olympijské a paralympijské hnutie. Teší ma, že niektorí z mojich kolegov teraz, vďaka svojmu zamestnávateľovi, zažijú atmosféru podujatia priamo na mieste,“ dodal J. Kruppa.

Olympijské hry Paríž 2024 odštartujú už 26. júla a potrvajú do 11. augusta. Od 28. augusta do 8. septembra sú naplánované paralympijské hry.

Značky: