Dvojica noviniek zaujme športovcov aj spachtošov.

Amazfit PowerBuds sú športové slúchadlá s asistentom, ktorý bude kontrolovať váš srdcový tepsprevádzať vás tréningovým programom. Hlasový sprievodca bude hlásiť prekročenie limitu pre váš srdcový tep, čas tréningu a iné varovania počas cvičenia.

Vhodné sú aj na behanie, držia vďaka magneticky pripevnenej spone, ktorú si dáte za ucho. Na bežné nosenie sa dajú slúchadlá použiť ako malé skutočne bezdrôtové slúchadlá.

S nabíjacou kolískou vydržia prehrávať až 24 hodín, na jedno nabitie majú slúchadlá výdrž 8 hodín. Na tri hodiny používania im stačí 15 minút v nabíjacej kolíske.

Majú odolnosť IP55, odolajú teda dažďu a potu alebo prašnému prostrediu. Na pohyb v meste sa dá zapnúť priepustný režim, ktorý cez vstavané mikrofóny prepúšťa okolitý zvuk.

Amazfit ZenBuds monitorujú spánok, srdcový tep, odhlučňujú okolité zvuky a ešte vám pustia relaxačné tóny na spanie. Sú navrhnuté tak, aby ste v nich mohli spať aj na uchu bez nežiaduceho tlačenia.

Ich hmotnosť je len 1,78 gramov na slúchadlo. To je 3× menej ako vážia Apple AirPods Pro. Využitie nájdu aj ako osobný budík bez toho, aby ste rušili zvukom budíka ostatných.

 

Prečítajte si aj:

Huami Amazfit GTR predstavené: Inteligentné hodinky v dvoch veľkostiach a výdržou až 74 dní

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.