Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zachovajte si chladnú hlavu, pomôžu asistenčné služby.

Asi každý z nás to pozná. Zabuchnú sa Vám vchodové dvere s kľúčmi vo vnútri, keď Vy už stojíte vonku, sú aj takí šťastlivci, ktorí miesto benzínu natankujú do auta naftu, alebo jednoducho kvapká voda zo stropu či z pokazeného potrubia. V rámci včerajšieho Dňa paniky sme sa v ČSOB Poisťovni pozreli na to, ako v uvedených situáciách nepanikáriť a kde nájsť pomocnú ruku. Stačí pritom jedno telefónne číslo na asistenčnú službu.

Nepanikárte, pomôže Vám asistenčná služba

Asistenčné služby sú ľuďom k dispozícii 7 dní v týždni 24 hodín denne. Poskytujú pomoc pri odstránení následkov havarijnej situácie v dome alebo v byte, pri potrebe servisu domácich spotrebičov, neočakávanej poruche auta či pri náhlom úraze počas dovolenky. No nielen to. S ČSOB Assistance získa človek pomoc aj pri takých situáciách, ako je porucha IT zariadenia v domácnosti.

Vo všetkých prípadoch je potrebné nepodliehať panike a pamätať si jednotné telefónne číslo Asistenčnej služby: +421 2 444 500 50. Obrátiť sa na ňu môže človek kedykoľvek. Netreba sa báť ani rečovej bariéry, nech volá z ktoréhokoľvek kúta sveta. K dispozícii sú slovensky alebo česky hovoriaci operátori.

Ako to funguje?

IT asistencia dokáže pomôcť napríklad v prípadoch výrazného spomalenia IT zariadenia, kedy pracovník IT asistencie prostredníctvom vzdialeného prístupu urobí základnú kontrolu zabezpečenia počítača, kontrolu spustených programov a služieb, prípadne odstráni nežiaduci reklamný software. Pomôcť vie aj pri výskyte chybovej hlášky, kedy vykoná analýzu a všetky potrebné kroky k odstráneniu chyby. Aj zabudnuté heslo je jednou z možností, kedy sa môžete na IT asistenciu obrátiť. Veľmi užitočná vie byť IT asistencia v prípade, že počítač náhle oznámi prítomnosť vírusu, rýchly zásah je v takýchto prípadoch naozaj dôležitý. IT asistencia vírusy priamo odstráni a nainštaluje antivírusový program.

Asistenčné služby sú priamo automatickou súčasťou poistenia bývania, poistenia motorových vozidiel aj cestovného poistenia. IT asistencia je súčasťou poistenia bývania Domos Kompakt.

Značky: