Platforma AnTuTu zverejnila 10 najvýkonnejších vlajkových lodí a smartfónov strednej triedy.

Januárové výsledky sú veľmi podobné tým decembrovým. Hoci AnTuTu ocenilo výkonný hardvér, ktorý smartfóny vivo obsahujú, vrátane úložiska UFS 3.0 a súborového systému F2FS, pri týchto zariadeniach existuje aj niekoľko softvérových úprav. Obidva smartfóny iQOO na prvom a druhom mieste prichádzajú s kvapalinovým chladením, ktoré výrazne pomáha výkonu v prípade, že je zariadenie pod záťažou, ktorá produkuje teplo.

Vlajkové lode

Antutu január 2020

Report taktiež obsahuje Top 10 zariadení strednej triedy, kde Oppo Reno3 je na míle ďaleko od druhého – vivo X30 Pro. Je zaujímavé, že Oppo Reno3 s čipsetom Mediatek Dimensity 1000L dosiahol lepšie výsledky ako konkurenčný Snapdragon 765G.

 

Referenčný portál tiež pripomína, že ide iba o porovnanie výsledkov výkonu a nie ďalších parametrov, ktoré určujú celkovú hodnotu. 

Stredná trieda 

Antutu január 2020

Základný model Oppo Reno3 bol predstavený 31. decembra, takže aktuálne sa už mesiac nachádza v benchmarkovom zozname AnTuTu. Mediatek používa jadrá Cortex A77 a GPU Mali-G77, ktoré sa javia ako správna kombinácia.

Očakáva sa, že v najbližšej dobe predstaví viacero výrobcov smartfóny s čipsetom Snapdragon 865, takže budúci mesiac by sme mohli v zozname vlajkových lodí vidieť veľa nových zariadení so zaujímavými výsledkami.

Zdroj: RootMyGalaxy

Prečítajte si aj:

Pozrite si technické parametre Xiaomi Mi 10 Pro: Niektoré nadchnú, iné môžu sklamať

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.