Pomôže vám vyznať sa v aktuálnych obmedzeniach.

Nariadenia Automatu je úspešná a obľúbená aplikácia pre Android, ktorá je od polovice februára 2021 dostupná v obchode Google Play. Aktuálne aplikáciu nájdete aj v Huawei AppGallery, takže si ju pohodlne stiahnete do Huawei telefónov bez Google služieb. Verzia pre platformu iOS nie je k dispozícii, využiť však môžete webové rozhranie.

Aplikácia Nariadenia Automatu vznikla s cieľom zjednodušiť a urýchliť prístup k aktuálnym opatreniam pandémie koronavírusu, ktoré sú práve aktuálne pre váš región. Používanie aplikácie je jednoduché – stačí ju nainštalovať, spustiť a zvoliť si región. Netreba sa nikde registrovať, ani nič vypĺňať.

Po zvolení vášho regiónu sa vám zobrazia prehľadné informácie o aktuálnom stupni obmedzení pre daný región. Aplikáciu je možné využívať aj prostredníctvom webovej verzie na stránke nariadeniaautomatu.sk.

Pripomeňme, že svoj oficiálny COVID automat nedávno spustil aj štát. Ten je dostupný vo forme webovej aplikácie na stránke automat.gov.sk. Ak teda hľadáte rýchly prístup k informáciám o aktuálnych obmedzeniach, môžete vyskúšať aj Nariadenia Automatu a aj štátny COVID automat a vybrať si riešenie, ktoré vám bude vyhovovať viac.

App Store

Zdroj: AppGallery

Prečítajte si aj:

Máme tu prvú funkčnú aplikáciu na Covid: Automat do PC aj do telefónov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit