Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SATRO s.r.o. rozširuje dostupnosť svojej streamovacej  platformy touchTV aj na ďalšiu radu smart TV značky LG.

Spoločnosť ponúka službu touchTV  dostupnú pre platformy Android, Android TV, iOS, iPadOS, tvOS a cez web aj na PC – je to služba „kedykoľvek & na čomkoľvek & kdekoľvek“.

„Zákazníci, ktorí majú zakúpené smart TV LG – ročník 2018 a novšie – so systémom webOS4.0 ~ 22, budú si môcť nainštalovať aplikáciu touchTV, priamo vo svojich TV z LG Store pod názvom „touchTVsatro“, hovorí Ing. František Kadúch, riaditeľ spoločnosti SATRO s.r.o. pre internet a pokračuje:

„Vďaka streamovacej aplikácii touchTV môžu naši  zákazníci  sledovať živé vysielanie až 70 staníc, z toho 58 z nich v HD kvalite. Okrem toho získajú  možnosť vyberať si  z ponuky troch programových balíčkov.“

V službe touchTV je automaticky aj prístup k archívu všetkých staníc 7 dní dozadu, na štyroch zariadeniach naraz. Novinkou v službe SATROdigital je možnosť bezplatného využívania doteraz spoplatnenej služby touchTV k TV (archív TV kanálov a živé vysielanie cez internet) v základnej verzii, t. j. na jedno zariadenie.  Ak sa zákazníci neskôr rozhodnú využívať plnú verziu, t. j. sledovať touchTV k TV na štyroch zariadeniach, doplatia iba 1,00 EUR mesačne.

Aplikácia pre touchTV podporuje aj sledovanie vysielaného programu z mobilného zariadenia na TV prijímač alebo Android TV box cez Chromecast, resp. z iPhonu/iPadu cez Apple AirPlay.

Viac informácii sa dozviete na www.satro.sk, na fb spoločnosti SATRO s.r.o., alebo na Zákazníckej linke  0850 311 000.

Značky: