Udalosť Peek Performance sa bude konať 8. marca.

Apple už o pár dní usporiada akciu, ktorá sa bude vysielať od 19:00 nášho času prostredníctvom webovej stránky a YouTube kanála spoločnosti. Na blížiacom sa podujatí s názvom Peek Performance očakávame prestavenie ďalšieho zástupcu série iPhone SE.

Už tretie pokračovanie tohto kompaktného zariadenia bude mať rovnaký dizajn ako súčasný model, avšak bude využívať aktuálnu generáciu čipu A15 Bionic, ktorý poháňa aj modely série iPhone 13. Rovnako nebude chýbať kvalitnejší fotoaparát a podpora 5G sietí.

Už dlhšie však vieme, že na rovnakom podujatí by mal byť predstavený aj nový iPadu Air, ktorý bude nástupcom modelu z roku 2020. Rovnako, ako v prípade iPhonu SE (2022), tak aj nový iPad Air bude vybavený rýchlejším procesorom, podporou 5G sietí a systémom iOS 15.4.

Už skôr sa objavili správy, že na tejto udalosti by mali byť predstavené aj nové modely Macov. O nich však nemáme dostatok informácií. Ich uvedenie by malo byť údajne rozdelené na dve etapy. Prvá by mala byť už 8. marca, pričom model Pro by sa mal na trhu objaviť až na jeseň.

Nechajme sa teda prekvapiť, čo nám Apple už o pár dní predstaví. Určite sa máme na čo tešiť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.