Oznámi ho už čoskoro?

iPhone 9, resp. SE2 je nástupca lacného iPhonu SE. Ponúkne dizajn, ktorý pripomína iPhone 8 a zaujať bude chcieť najmä pomerom cena/výbava.

Keďže Apple predstavuje lacné iPhony veľmi zriedkavo, akákoľvek nová informácia na túto tému vyvoláva veľkú pozornosť. Mnoho ľudí čaká na nový lacný iPhone, pretože si chcú kúpiť zariadenie s aktuálnou hardvérovou výbavou, avšak nižšou cenou v porovnaní s prémiovými iPhonmi.

Podľa nepotvrdených informácií mal Apple predstaviť iPhone 9 / SE2 koncom marca. Spomínal sa dátum 31. marec 2020. Následne sa objavili informácie o jeho posunutí na neurčito z dôvodu koronavírusu. Najnovšie správy od Jona Prossera z YouTube kanálu frontpagetech však hovoria, že Apple spustil masovú výrobcu iPhonu 9 / SE2. V praxi by to mohlo znamenať, že Apple ho oficiálne oznámi v blízkej budúcnosti.

Spustenie masovej výroby znamená, že vývoj telefónu je ukončený a už treba iba počkať na to, až sa vyrobí dostatočné množstvo kusov, aby sa mohol oficiálne spustiť predaj. Vzhľadom k aktuálnej situácii však nevieme, či bude výroba telefónu prebiehať naplno alebo v obmedzenom režime.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Apple dnes predstavil nový iPad Pro a klávesnicu s trackpadom. Úplné nový prístup, úplne nové možnosti

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit