Nie je to lacná záležitosť, ale je naozaj jediné svojho druhu. Na predaj je len jeden kus.

Marketingová kampaň okolo pripravovanej hry Final Fantasy XV je roztočená na plné obrátky. Pochopiteľne, posledný hlavný diel v sérii, FF XIII, nenaplnil očakávania a nezachránili to ani rôzne spin-offy. Ohlasy zo zahraničných portálov a aj naše osobné skúsenosti s chystanou hrou sú zatiaľ celkom pozitívne.

Jedným z dielikov celej kampane je aj celovečerný film Kingslaive, ktorý funguje ako úvod do príbehu hry. Audi vytvorilo špeciálnu verziu modelu R8 len pre tento film, a tento jedinečný kus má názov Star of Lucis. Nasledujúci trailer auto bližšie predstavuje.

Ak by sa vám toto špeciálne Audi R8 zapáčilo, a neviete čo s peniazmi, je tu len jedna možnosť ako ho získať. 21. novembra sa spustí špeciálna stránka s lotériou, do ktorej sa záujemcovia môžu prihlásiť. Následne sa vyžrebuje jeden, ktorému umožnia si toto auto kúpiť.

Skôr ako sa prihlásite, pamätajte na to, že toto Audi R8 je zhruba trikrát drahšie ako bežný model. Cena je 50 000 015 yenov, teda zhruba 433 tisíc EUR. A to bez dane.

Zdroj: Audi, Dualshockers

 

Značky: