Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvý ročník dvojdňovej medzinárodnej konferencie Autonomous Vehicles Summit, je zameraný na autonómne vozidlá  a podmienky ich adopcie do prostredia miest a regiónov krajiny . Podujatie sa bude pri dostatočnom počte účastníkov  konať  v termíne 19.-20.09.2019 v Bratislave, v Pan-European University Bratislava.  

cof

Obdobie nástupu autonómnych vozidiel   sa blíži,  a bude v nasledujúcich rokoch realitou aj na Slovensku .  Vývoj v oblasti autonómnych vozidiel (AVs)   ide vo všetkých smeroch vo svete  dramaticky dopredu,  a  o.i.  terajšie najmodernejšie autá budú o niekoľko rokov v múzeách .  Progress vo vývoji AVs , v ich výrobe ,  a v ich postupnej adopcii do prostredia krajín  ovplyvní nielen mobilitu ako takú, ale  život celej spoločnosti.  Súčasný trend vo vývoji AVs  ponúka príležitosti  pre IT  inovácie  v širokom spektre problematiky , vrátane  v kontexte potreby pripravenosti infraštruktúry a zmien infraštruktúry pre adopciu autonómnych vozidiel v mestách, na diaľniciach, resp. v prostredí regiónov.

O autonómnych vozidlách a ich adopcii  do miest a obcí sa dozviete viac Autonomous Vehicles Summit. Jeden z rečníkov summitu Autonomous Vehicles Summit – Harald Martin Myhre / Ruter z Nórska, sa bude svojou aktívnou účasťou deliť na podujatí o poznatky z prevádzkovania AV ako súčasti siete verejnej dopravy v Oslo a vysvetlí, ako kľúčová je u nich cross-organizational štruktúra  pri realizácii projektu adopcie autonómnych áut, autobusov a električiek.  Výhody vyplývajúce z adopcie AVs , bude mať krajina na adopciu  pripravená.  

Autonomous Vehicles Summit  vytvára príležitosti pre techno inovátorov, osoby budujúce smart cities  s ich  infraštruktúrou a pre business. Summit AVs summit  je príležitosťou na návštevu budúcnosti  nadchádzajúceho veku autonómnych vozidiel . 

 

V rámci summitu bude 11 PANEL interaktívnych sessions (okrúhle stoly), vrátane vedecko – technologickej časti  konferencie s moderovanými panel diskusiami tém summitu, systém B2matching  stretnutiami a v EXPO časti možná prezentácia s vlastným stánkom autonómnym vozidlám relevantných, tak technologických firiem, univerzít, academy, ako aj automobiliek, OEM, smart cities urbanistov, business firiem a organizácií.

Na  Autonomous Vehicles Summit  sa s prednáškami  s najnovšími poznatkami R&D, AI a V2X – V2V – V2I – V2P , V2N C-V2X , atď. v oblasti AVs ,  resp. otázok pri adopcii autonómnych vozidiel, legislatívy AVs, testovania AVs, aplikácií AVs, dopadov adopcie AVs a ďalších tém spojených s AVs  predstaví viac ako > 35 aktívnych špičkových speakrov z tuzemska a zo zahraničia .

Pre summit je zabezpečený simultánny preklad slovenčina-angličtina-slovenčina nielen pre prednášky, ale tiež pre interaktívne online panelové diskusie, do ktorých sa môže zapojiť každý účastník.

Značky: