Ako už názov napovedá, ZENS X KNOMO Duo Power Pad je podložka, ktorá v sebe obsahuje dve samostatné bezdrôtové nabíjačky. Výhoda zariadenia je v tom, že na ňom môžete nabíjať dve zariadenia súbežne, a to výkonom až 2 × 10 W. Aj v tomto prípade platí, že nabíjačka podporuje iba rýchle bezdrôtové nabíjanie od Samsungu, takže v kombinácii s iPhonom jej potenciál nevyužijete naplno.

ZENS X KNOMO Duo Power Pad ponúka rovnakú funkcionalitu ako dve nabíjačky ZENS X KNOMO Solo Power Pad 10W vedľa seba. Výhodou je, že na jej napájanie vám postačí iba jeden napájací adaptér. Ten je súčasťou balenia a nabíjačka využíva tradičný napájací port. Je teda potrebné nosiť adaptér aj nabíjačku pokope.

Výhodou tohto riešenia je aj nižšia cena v porovnaní s kúpou dvoch samostatných 10 W nabíjačiek. Ak teda potrebujete bezdrôtovo nabíjať dve zariadenia súbežne, toto je atraktívne riešenie. Samozrejmosťou sú dve spodné LED diódy a ochrana proti prebíjaniu.

Cena: 59,90 €

Zapožičal: WESTech

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit