Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak v týchto dňoch štartuje predaj bezdrôtových slúchadiel Gear IconX.

Novinka má zabudovaný hudobný prehrávač a funkcie pre zaznamenávanie fyzickej aktivity. Zážitky z cvičenia tak budú oveľa intenzívnejšie.

„Hudba je jedným z faktorov ovplyvňujúcich psychický aj fyzický stav športovca. Počúvaním hudby dochádza k vyššej zážitkovosti a lepšej tolerancii vnímania diskomfortu počas intenzívneho tréningu,“ uviedol športový fyziológ a kondičný tréner RNDr. Viktor Bielik, PhD. „Prínosné je tiež vytváranie hudobného pozadia počas ľahších tréningov, relaxačných cvičení alebo pri regeneračných procedúrach.“

gear_iconX_2_nowat

Bezdrôtové slúchadlá Samsung Gear IconX sú určené pre širokú škálu športovcov. Gear IconX sú totiž navrhnuté tak, aby poskytli maximálny komfort, či už človek začína s rýchlou chôdzou, trénuje na polmaratón, alebo zdokonaľuje svoju figúru vo fitnescentre. Manipulácia so slúchadlami Gear IconX priamo počas športovej aktivity nevyžaduje, aby mal používateľ pri sebe smartfón. 4 GB vnútorná pamäť totiž poskytuje dostatok priestoru až na 1000 skladieb. Majitelia slúchadiel Gear IconX sa tak už nemusia obávať, že im pri cyklistike či korčuľovaní smartfón vypadne z vrecka. Funkcia Bluetooth a vnútorná pamäť navyše umožňujú ovládanie pohybom prsta po slúchadle.

Slúchadlá Samsung Gear IconX: Zážitky bez obmedzenia

  • Nosenie slúchadiel je jednoduché, bezpečné a pohodlné vďaka trom rôznym veľkostiam ušných nástavcov a trom typom vonkajšieho prevedenia. Slúchadlá je možné aktivovať jednoduchým vložením do uší.
  • Sledovanie dát o kondícii, ako je vzdialenosť, rýchlosť, doba trvania, srdcová frekvencia a spálené kalórie. Jednoduchá synchronizácia s aplikáciou S Health.
  • Funkcia Voice Guide poskytuje okamžitú hlasovú spätnú väzbu na tréning a poskytuje výnimočné zážitky pri počúvaní hudby.
  • Vďaka funkcii Bluetooth a vnútornej pamäti, ktorá pojme až 1 000 skladieb vo formáte MP3, môžu užívatelia ovládať playlist jednoducho dotykom alebo pohybom prsta po slúchadle.

gear_iconX_3_nowat

Slúchadlá Gear IconX sú na slovenskom trhu k dispozícii od začiatku júla za 219 € s DPH v čiernej, bielej a modrej farbe.

Technické špecifikácie Samsung Gear IconX:

HmotnosťSlúchadlá: 6,3 g / celé balenie: 52 g
Rozmery18,9 x 26,0 mm / celé balenie: 92,0 x 35,3 mm
KonektivitaBluetooth 4.1
Pamäť4 GB interná pamäť / až 1000 skladieb
SenzorySnímač srdcového tepu, akcelerometer, kapacitný dotykový senzor
BatériaSlúchadlá 50 mAh / nabíjacia kolíska 320 mAh
ReproduktorDynamic Driver
KompatibilitaAndroid 4.4 / RAM 1,5 GB a vyššia
OstatnéOdolný proti striekajúcej vode (P2i Nano Coating)