Viacero HDMI zariadení vzdialených od TV, projektoru alebo monitoru, vedie k naťahovaniu a schovávaniu káblov po celej trase. Ale ono to ide aj jednoduchšie, bezdrôtovo. Postačí na to zariadenie ATEN HDMI Wireless extender. Tento bezdrôtový HDMI extender predlžuje vzdialenosť medzi HDMI obrazovkou a zdrojom HDMI signálu, až na 30 m.

Odozva pri prenose je len 1 ms a inštalácia veľmi jednoduchá, stačí pozapájať káble a všetko ihneď funguje. V balení sa nachádza AV prijímač a vysielač, ktoré medzi sebou bezdrôtovo komunikujú. Extender umožňuje jednoduché bezdrôtové prepojenie dvoch HDMI zariadení s HD TV, vo vysokej kvalite obrazu s rozlíšením 1080p a podporou 3D. Nechýba ani prenos 5.1 kanálového digitálneho zvuku.

Novinky_vyd2016_5_nowat

Diaľkový ovládač, umožňuje prepínať medzi zdrojmi HDMI signálu, no ovládanie je aj na oboch jednotkách. HDMI vstupy na vysielači sú dva + jeden výstup pre lokálnu TV. Prijímač disponuje jedným HDMI výstupom. V balení sa nachádzajú sieťové 230 V adaptéry k riadiacim jednotkám, kvalitný HDMI kábel, diaľkový ovládač a káblové predĺženie pre IR ovládanie.

Cena: 306 EUR
Zapožičal: www.kabel.sk

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE