Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Mastercard spolupracuje od februára s agentúrou Bison & Rose. Tá Mastercardu na Slovensku a v Českej republike poskytuje komplexnú podporu v oblasti public relations a komunikácie. Partneri tak nadväzujú na predchádzajúcu dlhoročnú spoluprácu na oboch trhoch.

Bison & Rose a Mastercard spája dlhodobé partnerstvo, ktoré siaha priebežne až do roku 2016. Naposledy na konci minulého roka spoločne realizovali komunikačnú kampaň k jedinečnému projektu Strive, ktorý pomáha s digitalizáciou mikro a malých podnikov v Českej republike. Bizóni budú Mastercardu poskytovať najmä podporu v externej komunikácii, pripravovať strategické plány v oblasti korporátnej i špecifickej komunikácie, realizovať komunikačné projekty a poskytovať komplexné media relations.

S Bison & Rose sme za posledné roky spoločne vymysleli a zrealizovali zaujímavé projekty a množstvo ďalších už máme pripravených aj na tento rok. Teší ma, že máme v agentúre Bison & Rose spoľahlivého partnera, o ktorého sa môžeme oprieť,“ hovorí Pavla Císařová, marketingová riaditeľka spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

„V Bizónoch si mimoriadne vážime hlboké a dlhodobé partnerstvá s našimi klientmi a s ľuďmi z Mastercard sme si blízki profesionálne aj ľudsky. To je vzácna devíza, ktorú chceme zúročiť pri ďalšom komunikačnom smerovaní značky,“ hovorí Veronika Deckerová, Senior Consultant agentúry Bison & Rose.

Značky: