Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bohemia Interactive ponúka svoje tituly za výhodné ceny.

Tentokrát si so zľavou v rozmedzí 10 – 80 % môžu záujemcovia na Steam a Bohemia Store zakúpiť v rámci osláv nového lunárneho roka DayZ, vojenskú akciu Arma 3, kreatívny sandbox Ylands ale aj rad klasických titulov vrátane kultovej stratégie Original War alebo populárnej logickej hry Fish Fillets 2.

Tohtoročný lunárny rok sa odohrá v znamení prasaťa, ktoré sľubuje hojnosť, optimizmus, šťastie, prosperitu a radosť, ktorú si hráči môžu urobiť v rámci Lunar New Year Sale až do pondelka 11. februára (19:00).
Prvýkrát od vydania verzie 1.0 v decembri 2018 je za zníženú cenu k dispozícii postapo survival DayZ. Hráči, ktorí tomuto fenoménu doteraz odolávali, majú príležitosť na vlastnej koži zistiť, čo niekoľko miliónov hráčov z celého sveta na prežívaní v Chernarusi tak uchvátilo.

Vojenská taktická akcia Arma 3 je dostupná s 66% zľavou, čo platí aj pre výhodnú Apex edíciu, ktorá obsahuje základnú hru, DLC Apex, Helicopters, Karts a Marksmen, a naviac aj plnú hru Arma: Cold War Assault zadarmo.

Súčasťou zľavovej akcie je aj kreatívny sandbox Ylands, ktorý tvorivým hráčom ponúka nepreberné množstvo možností sebarealizácie a zábavy. Ide tiež o ideálnu platformu pre začínajúcich tvorcov, ktorí môžu v Ylands testovať svoje nápady a zdieľať ich s ostatnými používateľmi.

Katalóg hier Bohemia Interactive ponúka zábavu pre fanúšikov prakticky všetkých žánrov, ktoré sú v rámci osláv Nového lunárneho roka dostupnejšie než kedykoľvek predtým. Za doslova pár eur sú na Steam a Bohemia Store k dispozícii napríklad detektívne adventúry Alternativa a Memento Mori 2, sci-fi strielačka Alpha Prime, humorné dobrodružstvo Pat a Mat pre celú rodinu nebo nestarnúce klasiky klasiky Arma 2 či Carrier Command: Gaea Mission.

Kompletný zoznam zľavnených hier od Bohemia Interactive nájdu hráči na Steame alebo Bohemia Store, kde je naviac rad hier k dispozícii v obsahovo exkluzívnych edíciách. Veľa zábavy a skvelých herných zážitkov v roku prasaťa praje hráčom Bohemia Interactive!

Značky: