Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Český a slovenský tím platformy Bolt posilnil Edgar Cinegr, ostrieľaný manažér s desaťročnými skúsenosťami v oblasti rozvoja a expanzie podnikania.

Bolt Business je služba mobility pre firmy, ktorá je založená na prepojení súkromných účtov zamestnancov v aplikácii Bolt s účtom ich zamestnávateľa. Umožňuje teda používanie automobilov aj zdieľaných elektrických kolobežiek na pracovné účely prostredníctvom jediného rozhrania. Zamestnanci tak môžu používať aplikáciu, na ktorú sú zvyknutí, bez toho, aby museli každú jazdu dokladovať na účtovnom oddelení. Firmám Bolt Business nielen výrazne zjednodušuje administratívu služobných ciest, ale aj šetrí až 30 % nákladov na cestovanie.

Edgar Cinegr prináša do spoločnosti Bolt predovšetkým bohaté skúsenosti s rozvojom podnikania v Českej republike a na ďalších európskych trhoch a čiastočne aj v zámorí. Okrem iného pracoval ako obchodný riaditeľ dodávateľa protikoróznej a protipožiarnej ochrany ALLGARD CZ a napríklad aj v technologickom start-upe poskytovateľa automatizovaných logistických riešení Blocks Lockers, kde mal na starosti globálnu expanziu spoločnosti. Práve expanzia je úlohou, na ktorú sa chce Edgar Cinegr v zelenom drese Boltu najviac zamerať.

V rámci Európy služba Bolt Business v posledných rokoch medziročne narástla o stovky percent a mnohé firmy v Českej republike a na Slovensku už využívajú Bolt Business na svoje služobné cesty. Na našich trhoch vidím obrovský potenciál ďalšieho rastu, ktorý sa budem snažiť naplno využiť. Ak vaši zamestnanci musia pracovne cestovať, najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je prostredníctvom Bolt Business. Čo sa týka udržateľnosti, veľmi zaujímavá je skutočnosť, že vaše služobné cesty sú vďaka tejto službe uhlíkovo neutrálne,“ hovorí Edgar Cinegr, novovymenovaný Country Sales Manager pre Bolt Business v Českej republike a na Slovensku.     

Značky: