Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Digitálna taxislužba, zdieľané kolobežky a donáška jedla – toto sú služby, ktoré superaplikácia Bolt zatiaľ ponúka na Slovensku. Na pozície country managerov dvoch zo spomenutých troch vertikál teraz prichádzajú nové posily, Soňa Stloukalová a Peter Mesarč,

Za digitálnu taxislužbu v rámci Slovenska bude zodpovedná Soňa Stloukalová, ktorá prichádza z českého trhu a bude mať tak na starosti oba trhy. V Bolte pôsobí už piaty rok, úspešne rozvíjala službu odvozu autom od lokalizácie a optimalizácie procesov, cez rokovania s úradmi na miestnej a celoštátnej úrovni až po rozvoj obchodných partnerstiev. Predtým pôsobila ako analytička v spoločnosti KPMG. Na pozícii nahrádza Eduarda Suchánka, ktorý v spoločnosti pôsobí už od svojich vysokoškolských čias a slovenský trh viedol od roku 2018. Eduard sa teraz posúva na pozíciu regional manager, kde bude mať na starosti rozširovanie služieb do iných krajín. „Sonine výsledky práce hovoria samy za seba, takže nepochybujem o tom, že bude skvelou posilou slovenského tímu. Odteraz budeme profitovať aj z väčšej synergie medzi slovenským a českým tímom, čo povedie k ešte väčšej efektivite a ďalšiemu zlepšeniu služieb v našich krajinách pre partnerských vodičov a cestujúcich,“ hovorí Eduard Suchánek.

Eduard Suchánek
Eduard Suchánek

Soňa Stloukalová dopĺňa: „Pre mňa je Bolt oveľa viac než len platforma na prepravu po meste. Naším poslaním je zmeniť mestskú dopravu a urobiť ju pohodlnejšou, dostupnejšou a udržateľnejšou, a tým prispieť k rozvoju slovenských miest. Som veľmi rada, že vo svojej novej funkcii môžem zužitkovať skúsenosti z českého trhu a preniesť ich aj na ten slovenský.“ Staronovým členom slovenského tímu spoločnosti Bolt je Peter Mesarč. Začínal ako operations specialist pre taxi službu, neskôr sa posunul na pozíciu operations manager a od roku 2021 bol country managerom pre donášku potravín Bolt Market. Dnes preberá funkciu country managera pre zdieľané kolobežky v Česku a na Slovensku. “Teším sa na nové výzvy, ktoré nás v oblasti zdieľanej mikromobility čakajú. Aj naďalej sa budeme zameriavať na vylepšovanie bezpečnosti kolobežiek a zdokonaľovanie ich prevádzky,” uzatvára Peter Mesarč, country manager pre kolobežky Bolt na Slovensku.

Peter Mesarč
Peter Mesarč

Značky: