Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predajca elektroniky Datart prichádza v pondelok 2. júla od 9 hodín s tradičnými letnými výpredajmi, ktoré potrvajú do 16. júla. Do výpredajov zaradí stovky produktov naprieč celým sortimentom elektra a príslušenstva a zľavy dosiahnu až 70%. Pri ich výpočte vychádza firma z bežných odporúčaných cien.

Letné výpredaje sú nevyhnutnou súčasťou príprav retailových firiem na ďalšiu sezónu, pretože potrebujú obmeniť sortiment a uvoľniť miesto v skladoch pre nové modely. Zákazníci Datartu sa tak môžu tešiť na stovky zľavnených spotrebičov zo všetkých produktových kategórií. „Najväčšia percentuálna zľava bude na drobný tovar. Vlani vo výpredajoch zákazníci najviac nakupovali TV a veľké domáce spotrebiče, takže predpokladáme, že tomu bude rovnako aj tento rok. Práve na týchto veľkých domácich spotrebičoch a televízoroch ušetria zákazníci najviac peňazí, pretože ceny po zľavách budú naozaj výhodné,“ sľubuje Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datartu.

Výpredaje sa týkajú ako všetkých kamenných predajní, tak e-shopu. Datart už mnoho rokov razí politiku rovnakých cien v rámci oboch svojich predajných kanálov.

Značky: