Prezradila to tlačová správa na oficiálnej stránke.

Samsung v auguste 2018 ukázal svetu svoj inteligentný reproduktor Galaxy Home. Do dnešného dňa ho však nezačal predávať a rovnako tak ani jeho zmenšenú verziu, Galaxy Home Mini, ktorú začal testovať v auguste 2019 v Južnej Kórei.

Oficiálna tlačová správa, ktorá sa dočasne objavila na kórejskej webovej stránke spoločnosti, však naznačuje, že Samsung uvedie Galaxy Home Mini už o pár dní. Stať by sa tak malo 12. februára. Tlačovú správu si všimol portál Tizen Help.

Samsung už čoskoro predstaví aj vlajkové lode radu Galaxy S20, nový skladateľný smartfón Galaxy Z Flip a slúchadlá Galaxy Buds+. Na rovnakej tlačovej konferencii by sa mohol objaviť aj Galaxy Home Mini, časový posun medzi San Franciscom a Južnou Kóreou by tomu zodpovedal.

Zatiaľ nie je známe, či sa bude inteligentný reproduktor od Samsungu predávať iba v Kórei alebo sa dostane aj do USA a ďalších krajín. Nakoľko Galaxy Home Mini využíva asistenta Bixby, očakávame jeho dostupnosť minimálne na tých trhoch, na ktorých je virtuálny asistent k dispozícii.

Zdroj: Tizen Help

Titulná fotografia: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung ukázal svetu svoj inteligentný reproduktor Galaxy Home s Bixbym

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit