Pokiaľ nie ste fanúšikom selfie tyčiek, ale ocenili by ste alternatívu, ako pevne držať telefón, do pozornosti vám dávame príslušenstvo menom Camlink Selfie Ring Holder.

Jeho výhodou sú minimalistické rozmery. Príslušenstvo nalepíte na chrbát zariadenia a hoci sa jeho hrúbka v mieste uchopenia o pár milimetrov zväčší, telefón môžete bez problémov ďalej nosiť vo vreckách nohavíc. Smartfón môžete vďaka krúžkom pevne držať aj v prípade, že ho nemáte v dlani, resp. sa ho pevne nedotýkate prstami. To oceníte nielen pri fotení, ale aj pri jazde v autobuse alebo vystupovaní.

Selfie Ring vám síce neumožní telefón držať na väčšiu vzdialenosť, ako je dĺžka vašej ruky, resp. ramena, ale zariadenie držíte stabilnejšie a počas krkolomného fotenia vám nevypadne z ruky. Práve uchopenie telefónu pri fotení selfie je niekedy problematické. Príslušenstvo takisto slúži ako stojan, takže telefón môžete položiť na stôl a pod optimálnym uhlom sledovať obrazovku. Nevýhodou je nutnosť príslušenstvo odlepovať, čo je niekedy nepraktické. Lepiacu plochu je možné umývať.

Cena: 12 €
Zapožičal: www.nedis.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom októbrovom vydaní TOUCHIT č. 8/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit