Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, na veľtrhu ISE 2017 predstaví najnovší rad vysoko kvalitných projektorov.

Tento najrýchlejšie rastúci veľtrh profesionálnej AV techniky a elektronických systémov na svete prebehne v dňoch 7. až 10. februára 2017 v holandskom Amsterdame.

V rámci svojej expozície bude Canon spolupracovať s radom partnerov, a návštevníkom tak predstaví rôznorodé typy aplikácií naprieč celým audiovizuálnym priemyslom vrátane vzdelávania, zábavy a digitálneho značenia. Chýbať nebudú ani novinky z oblasti projekčných technológií pre 4K rozlíšenie. Súčasťou prezentácie tak bude napríklad zóna s pohlcujúcou klenutou projekciou v 4K rozlíšení, ďalej kreatívna inštalácia zostavená s viacerých zariadení alebo časť s produktami, ktoré si budú môcť návštevníci priamo na mieste chytiť a vyskúšať.

Pohlcujúca klenutá projekcia v 4K rozlíšení

Na veľtrhu ISE 2017 spoločnosť Canon po prvýkrát ukáže širokej verejnosti nový laserový projektor XEED 4K600STZ, ktorý bude premietať obsah na panoramatické klenuté plátno od spoločnosti Elumenati. Canon predvedie návštevníkom skvelý obraz v natívnom 4K rozlíšení (4 096 x 2 400), vysielaný polovodičovým zdrojom svetla s výkonom 6 000 lúmenov a s dlhou životnosťou. Zároveň sa uplatní schopnosť permanentného zaostrenia, ktorá XEED 4K600STZ dovoľuje premietať na zakrivené a klenuté povrchy v skvelej obrazovej kvalite.

Návštevníci veľtrhu si budú môcť vychutnať i pôsobivú double-4K projekciu na zakrivenom povrchu spoločnosti AV Stumpfl. Zobrazenie zaistí dvojica projektorov Canon XEED 4K501ST. Za výnimočným výstupom stojí technológia nastavenia zaostrovania okrajov, vďaka ktorej zostáva obraz perfektne ostrý i v zakrivených rohoch alebo klenutých povrchoch.

Táto časť expozície predstaví i možnosti využitia projektoru XEED 4K501ST v spojení s 360° displejmi značky Phoenics. Návštevníci tak na vlastné oči uvidia jednoliatu 360° projekciu na multimediálnom stojane, ktorá je ideálna pre oblasti digitálneho značenia vrátane prezentácie reklamy.

Kreatívna skladačka

Súčasťou výstavnej plochy Canon bude i špeciálna časť s tromi projektormi Canon XEED WUX450ST, ktoré prechádzajúcim divákom ponúknu obraz v špičkovej kvalite bez akýchkoľvek rušivých prvkov. Za perfektným používateľským prežitkom stojí ako zvislý posun objektívu, ktorý umožňuje rôznorodé spôsoby inštalácie projektoru, tak i flexibilné premietanie obrazu v obraze a podpora prekrývania okrajov.

Dotkni sa a vyskúšaj!

Návštevníci veľtrhu sa môžu tešiť i na možnosť praktického vyskúšania vystavených zariadení, medzi ktorými nebudú chýbať napríklad kompaktná videokamera Canon XC15 a digitálne zrkadlovky Canon EOS 5D Mark IV a Canon EOS 1D X Mark II. Každý zo záujemcov si tak môže osobne vychutnať špičkovú obrazovú kvalitu vo vysokom rozlíšení i vynikajúce ponúkané funkcie, teda vlastnosti, ktoré potvrdzujú odkaz značky Canon i jej skúsenosti a odborné znalosti v oblasti spracovania obrazu.

„Sme veľmi radi, že na veľtrhu ISE 2017 môžeme predviesť širokú škálu našich špičkových projektorov pre 4K rozlíšenie, ktoré sú vhodné pre rôznorodé typy inštalácií a využitia. Od simulácií vo výuke, cez múzejné expozície a projekcie v divadlách alebo galériách, až po zobrazovanie digitálnych reklám a značenia,“ hovorí Andreas Herrnböck, European Business Development Manager, Visual Communications v spoločnosti Canon Europe. „Je skvelé, že na príprave expozície pre rok 2017 spolupracujeme i s našimi partnermi a že budeme i naďalej spoločne posúvať hranice vo vývoji inovatívnych a vzrušujúcich riešení, ktoré naplnia požiadavky súvisiace s rôznorodými spôsobmi využitia projekčnej techniky.“

Canon sa veľtrhu ISE zúčastňuje nepretržite už desať rokov, čo potvrdzuje dlhodobý záväzok spoločnosti neustále zdokonaľovať audiovizuálny trh. Expozícia návštevníkom predstaví výhody, ktoré im môže využitie prvotriednych technológií značky Canon priniesť.

Spoločnosť Canon bude v rámci veľtrhu ISE 2017 vystavovať na stánku 1-F42 v hale 1.

Značky: