Canon nezabúda na svojich fanúšikov.

Keďže mu záleží na tom, aby svoj fotografický talent rozvíjali v čo najväčšej miere, pre svojich zákazníkov teraz rozbehol podpornú akciu, v rámci ktorej rozdáva hodnotné darčeky k nákupu vybraných produktov.

V prípade, že si od 10. apríla 2017 do 30. júna 2017 kúpite fotoaparát Canon EOS 5D Mark IV, EOS 5DS, EOS 5DS R, EOS 7D Mark II alebo EOS 6D a následne svoj nákup zaregistrujte na stránke, za odmenu získate buď profesionálny tablet Wacom, alebo kit štúdiového svetla Fomei Digitalis. Oba z darčekov, ktorých cena dosahuje hodnotu takmer 370 eur, vám pomôžu posunúť sa vo vašej fotografickej tvorbe o krok ďalej.

Žiadnemu profesionálovi s fotoaparátom v ruke by určite nemalo chýbať kvalitné osvetlenie. Štúdiové svetlo je niekoľkonásobne silnejšie než klasický systémový blesk, takže dokáže pozitívne ovplyvniť fotografovanú scénu. Už sa nemusíte spoliehať na prirodzené svetlo alebo hľadať kompromis. S výkonom 400 Ws si môžete vytvoriť scénu presne podľa vašich predstáv. Aby vám Canon začiatky práce so štúdiovým svetlom čo najviac uľahčil, v rámci podpornej akcie pripravil pre vás špeciálny kit, ktorý okrem samotného štúdiového svetla obsahuje aj blesk Fomei Digitalis 400, základný 16,5 cm reflektor a rádiové odpaľovače. Práve za pomoci prijímača a vysielača TR16 dokážete svetlo bez problémov synchronizovať s vaším fotoaparátom.

Ak sa zároveň venujete grafickej úprave fotografií, istotne viete, aký nápomocný môže byť grafický tablet. Okrem toho, že vám pomôže urýchliť prácu až o polovicu, manipulácia s ním je naozaj jednoduchá a pohodlná. Na retušovanie nepotrebujete myšku, stačí vám špeciálne dotykové pero, ktoré je súčasťou balenia. Ním riadite celý proces. Nebolí vás ruka, ako to býva zvykom pri používaní myšky. Nechýba tu ani funkcia zoomovania, ktorú ovládate prostredníctvom prstov. S grafickým tabletom je to tak, ako keby ste kreslili na papier.

K svojmu novému fotoaparátu značky Canon tak získate užitočný darček, ktorý sa vám oplatí pri tvorbe tých najlepších fotografií.