Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon Europe dnes rozširuje svoj rad tlačiarní MegaTank o nový model vybavený automatickým podávačom dokumentov a doplňovacími nádržkami na atrament, farebnú tlačiareň Canon PIXMA G7040 4-v1[1]. Nová tlačiareň ponúka kvalitnú tlač s vysokou výťažnosťou a nízkymi nákladmi – ideálne riešenie ku zvýšeniu hospodárnosti prevádzky v malých firmách a domácich kanceláriách.

Canon PIXMA G7040 je vybavená automatickým podávačom dokumentov úplne novej konštrukcie na 35 listov, ktorý urýchľuje skenovanie a kopírovanie viacstránkových dokumentov. Okrem toho disponuje dvoma podávačmi papiera s celkovou kapacitou až 350 listov bežného kancelárskeho papiera. Vďaka tomu zvyšuje 3,5-násobne produktivitu oproti predchádzajúcej generácii, ktorá bola vybavené iba jedným zadným podávačom. Canon PIXMA G7040 je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí potrebujú rýchlo a úsporne tlačiť veľké objemy.

Tlačiareň sa dodáva s doplňovacími nádržkami na atrament, ktoré umožňujú vytlačiť až 18 000 strán[2] vďaka trom čiernym náplniam alebo až 7 700 strán so sadou farebných atramentov. To nielen znižuje náklady na vytlačenie jednej strany, ale tiež zbavuje nutnosti neustále dokupovať a meniť atramentové náplne a zrýchľuje prácu.

Tlač uľahčuje pripojenie cez Wi-Fi a Ethernet, pričom Canon PIXMA G7040 je kompatibilná s operačnými systémami Windows a Mac a možno na nej tlačiť aj prostredníctvom aplikácie Canon PRINT (pre systémy iOS a Android).

Tlačiareň Canon PIXMA G7040 s uhladeným dizajnom zaberá na pracovnom stole minimum miesta a výklopný ovládací panel na čelnej strane je ľahko čitateľný z ľubovoľného uhla. K hospodárnosti prevádzky prispieva možnosť obojstrannej tlače a funkcia automatického vypínania. Tlačiareň je vhodná pre použitie v domácich kanceláriách alebo malých firmách, ktoré hľadajú zariadenie s nízkymi nákladmi pre vysoký objem tlače v najvyššej kvalite.

Tlačiareň Canon G7040 bude k dispozícii u oficiálnych maloobchodných predajcov od decembra 2019 za cenu 399 EUR.

Hlavné vlastnosti tlačiarne Canon PIXMA G7040:

  • Vysoká výťažnosť atramentov – 18 000 strán čiernobielo alebo 7 700 strán farebne
  • Automatický podávač dokumentov na 35 listov – kopírovanie a skenovanie viacstranových predlôh
  • Rýchla tlač – 6,8 strany za minútu farebne alebo 13 strán čiernobielo[3]
  • Kapacita na 350 listov – vysoká kapacita zásobníkov na bežný kancelársky papier – 250 listov kazeta a 100 listov zadný podávač
  • 4-v-1 – tlač, kopírovanie, skenovanie a faxovanie

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

[1] Canon PIXMA G7040 umožňuje tlač, kopírovanie, skenovanie a faxovanie

[2] Výťažnosť atramentu je odhadovaná hodnota na základe vlastnej metódy testovania spoločnosti Canon s použitím testovacieho vzoru podľa normy ISO/IEC 24712 pri simulácii priebežnej tlače s náhradnými atramentovými nádržkami po úvodnom nastavení

[3] Rýchlosť tlače dokumentu formátu A4 na obyčajný papier ako priemer hodnôt pre strednú úlohu v testoch pre kategóriu kancelárskych dokumentov podľa normy ISO / IEC 24734

Značky: