Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Canon, líder v oblasti digitálneho spracovania obrazu, dnes predstavila novú multifunkčnú atramentovú tlačiareň typu „3 v 1“ určenú pre tlač, skenovanie a kopírovanie.

Nová PIXMA TS3150 sa môže pochváliť jednoduchým ovládaním, štýlovým dizajnom a Wi‑Fi pripojením – teda vlastnosťami dôležitými pre študentov aj všetkých ostatných užívateľov, ktorí chcú doma tlačiť dokumenty aj fotografie.

Canon PIXMA TS3150 prináša širokú škálu úplne nových funkcií. Užívatelia určite ocenia aj nový štýlový a odolný dizajn, senzor pre detekciu papiera, tlač fotografií bez okrajov a bezdrôtové pripojenie s podporou neustále sa rozširujúceho portfólia aplikácií značky Canon. Nová PIXMA TS3150 je k dispozícii v čiernom aj bielom vyhotovení a predstavuje užívateľsky prívetivú a elegantnú tlačiareň vhodnú pre všetkých.

Nový štýlový dizajn

Povrch hornej strany tlačiarne je odolný proti poškriabaniu a ľahko sa čistí. Rodičia teda nemusia mať obavy z ohmatávania tlačiarne ich ratolesťami. Nechceným stopám predchádza aj lesklá povrchová úprava s mriežkovým vzorom, vďaka ktorej si PIXMA TS3150 uchováva atraktívny vzhľad.

Jednoduché ovládanie pre všetkých

Súčasťou tejto ľahko ovládateľnej a cenovo dostupnej tlačiarne sú tlačidlá pre rýchle a jednoduché zapnutie bezdrôtového pripojenia. Na spustenie režimu prístupového bodu nevyžadujúceho router tak stačí jediné stlačenie. Nechýba ani displej LCD s uhlopriečkou 3,8 cm, ktorý umožňuje jedným pohľadom skontrolovať nastavenie tlače a médiá. Novinkou je aj detekcia papiera, vďaka ktorej je tlač ešte jednoduchšia a rýchlejšia.

Širšia prepojiteľnosť a lepšie možnosti zdieľania

Canon PIXMA TS3150 disponuje spoľahlivou Wi-Fi konektivitou, vďaka ktorej môžu používatelia tlačiť priamo zo svojich chytrých telefónov a tabletov. Proces tlače dokumentov aj fotografií je tak rýchlejší a oveľa flexibilnejší. Nutnosť využívať pri tlači, kopírovaní a skenovaní osobný počítač eliminuje aj aplikácia Canon PRINT, ktorá tak zabezpečuje naozaj bezproblémové využívanie bezdrôtovej konektivity.

Služba PIXMA Cloud Link umožňuje prostredníctvom aplikácie Canon PRINT

tlačiť/ukladať dokumenty aj fotografie priamo z/do prostredia sociálnych sietí a obľúbených cloudových služieb, ako je napríklad Google Drive. PIXMA Cloud Link je ideálny aj pre všetkých fotografických nadšencov a fanúšikov služby Instagram, ktorí chcú tlačiť fotografie priamo zo sociálnych sietí (alebo do týchto kanálov ukladať skeny svojich dokumentov). Canon PIXMA TS3150 totiž podporuje bezokrajovú tlač fotografií štvorcového formátu z Instagramu.

Canon PIXMA TS3150 podporuje službu AirPrint pre Apple iOS aj technológiu Mopria pre zariadenia s operačným systémom Android, alebo Windows 10 Mobile. Aj s mobilným zariadením je teda možné na novej tlačiarni tlačiť naozaj bez problémov a okamžite.

Neobmedzená kreativita pre celú rodinu

Nová aplikácia Canon Message in Print dovoľuje do tlačených fotografií vložiť neviditeľné správy, od textu cez animácie a hudbu až po video. Príjemca fotografie môže tieto správy dekódovať. Stačí len podržať iPhone nad vytlačenou fotkou. Zdieľanie zážitkov a spomienok touto jedinečnou a personalizovanou formou Canon pomáha s rozprávaním príbehov, ktoré sa za fotografiami ukrývajú.

Vďaka kompatibilite s rodinnými službami a softvérom spoločnosti Canon vrátane Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print + a My Image Garden prináša PIXMA TS3150 zábavu celej rodine, podporuje kreatívne nápady a ponúka nové interaktívne spôsoby zdieľania fotografií. Najnovšie tvorivé možnosti zabavia deti celé hodiny, či už pôjde o výrobu vlastných pohľadníc alebo kalendárov, či tlač fotografií do rodinných albumov.

Canon PIXMA TS3150 sa môže pochváliť vysoko kvalitnou tlačou za prijateľnú cenu. A nezáleží na tom, či tlačíte nádherné fotografie s jedinečnými príbehmi, alebo či zadávate tlač dôležitých dokumentov. Vďaka ľahkému a pohodlnému používaniu, spoľahlivosti a pokročilým technológiám je PIXMA TS3150 štýlová tlačiareň vhodná pre každého užívateľa.

Zariadenie ponúka aj možnosť využitia atramentových XL kaziet s úsporou až 30 %. Spoločne s novým modelom tlačiarne PIXMA TS3150 je navyše možné zaobstarať zvýhodnené balenie XL kaziet s 50 kusmi fotopapiera.

Modely tlačiarní Canon PIXMA TS3150 v čiernej farbe a PIXMA TS3151 vo farbe bielej budú na slovenskom trhu dostupné od augusta 2017.

Značky: